En hyggelig vinsmagning for 2 der er tilpasset netop dine behov og ønsker

Til en eksklusiv vinsmagning på godset bliver du forkælet med en række forskellige kvalitetsvine fra Toscana i Italien, Chile, USA, Frankrig, Afrika eller andre vinlande – med hver deres unikke smag og karakteristika.

Vi hjælper dig til at forbedre din evne til at smage og vurdere vinen og du kan høre om hvad der gør vinene forskellige, eller du kan naturligvis også blot sidde og hygge dig med dine venner og en god gourmetmiddag og vin.

Du kan få tips og ideer som du sikkert kan bruge når du står foran vinhylderne hos din lokale vinforhandler.

Spændende og utraditionel vinsmagning

Vi arrangerer landets mest spændende og utraditionelle vinsmagninger
– med kærlighed til vinen, VIP vinmiddage, temasmagninger og vinforedrag.
Dette er en unik mulighed for at få en ekstraordinær mad- og gode vine og vinoplevelser i vores smukke og rustikke vinkælder med tilhørende pejsestue, hvor de fleste af de gode vine findes i vor egen vinkælder.
Det er en vinsmagning for såvel begyndere samt vinkendere, og hvor vin og middagen går op i en højere enhed.

Vinsmagningen og vinforedrag foregår på udvalgte lørdage i løbet af foråret og efteråret, så kontakt os for at få nærmere information om,hvornår vi har en dato der passer dig.

De næste datoer for en spændende, interessant og lærerig vinsmagningsaften er:

2022.

  •    d. 19 Marts
  •    d. 29 April

Pris pr person ~ kr. 395,-

Få et godt tilbud på ophold med vinsmagning

I den rustikke vinkælder med tilstødende pejsestue er der en helt særlig stemning, med små intime rum og levende lys som den primære lyskilde for at gøre det ekstra hyggeligt.

Pejsestuen er oplagt til en rigtig herreaften, privat vinsmagning, vinklub, vin foredrag eller madklub for 8 – 20 gode venner.

Ønsker du en særlig romantisk aften med den du har kær, vil vinkælderen med tilstødende pejsestue også være særdeles velegnet.

Kontakt os og få et godt tilbud på ophold med vinsmagning