Lej hele godset til jeres juleaften eller juleferie i 2022

Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav har alle ingredienserne til, at du skal få en spændende og magisk juleaften og juleferie.
Hold jul og juleferie på det idylliske gods. Det er ekstraordinær luksus – et specialarrangement for de kræsne. Skrøbelev Gods lejes ud eksklusivt til en familie eller gruppe på omkring 34 voksne og evt. et par børn over julen.

Julehygge på en herregård ved det fynske øhav

Hovedhuset med de massive egetræsgulve har en fantastisk åben køkkenløsning med 2 komfurer, 2 ovne, 2 vaske m.v  – der passer perfekt til en storfamilie eller en gruppe af venner.
I den anden ende af køkkenet er der en stor og charmerende spiseafdeling. Så alle – såvel store som små, kan være med til juleforberedelserne, det være sig selve julemadlavningen eller bare almindelig hygge med julegløgg osv.

Hold juleaften og dans om juletræet i herregårdens imponerende stue med stuk og åben pejs. Og der er god plads til at børnene kan leje med deres spændende julegaver eller ser på tv i den tilstødende stue, mens I sidder og hygger jer under afslappende forhold foran den knitrende pejse med en kaffe og cognac.
Godsets 7 store elegante suiter og 10 dobbeltværelser der er smagsfuldt indrettet og møbleret, hver med sit eget unikke og romantiske præg. Når du træder ind i et værelse oplever du straks den elegance, varme og komfort de udstråler. Suiterne har naturligvis hvert et stort og lyst en-suite badeværelse og spa. Så tag skoene af, sæt dig ned, læn dig tilbage og slap af.
Leje af en herregård, gods eller et slot på Fyn eller Langeland over julen er meget mere charmerende end leje af et hus på landet.

Vi tilbyder også en fantastisk god og spændende Nytårsaften ved det fynske øhav med musik og dans 2022