Romantisk gourmet-restaurant i Rudkøbing på Langeland

Velsmagende danske gourmet middage tilberedt af stedets tilknyttede hotel chef-kok, kan nydes i vores Italiensk inspirerede restaurant “Riddersalen”, der har 2 åbne pejse.
Selve middagen må du gerne gøre lidt utraditionel og til en lidt større madoplevelse. Efter at I har nydt en forret og hovedret, kan du f.eks informere en af de velklædte og smilende tjenere om, at I lige trænger til at strække benene.

Derefter kan I f.eks gå en lille tur ned af kærlighedsstien, over broen ved den gamle voldgrav – nyde de smukke omgivelser – og så komme tilbage efter den lille spadseretur.
Men nu har I aftalt med tjeneren, at I gerne vil sidde i den rustikke vinkælder med tilstødende pejsestue, hvor I så ønsker at få en appetitvækkende osteanretning med nogle lækkerier serveret.
I kan selvfølgelig få jeres Franske eller Italienske flaske vin bragt over til pejsestuen eller I kan købe et nyt glas vin eller hvad I nu måtte ønske at drikke.

Afslutningsvis kan I så gå tilbage til den imponerende restaurant “Riddersalen” og informere tjeneren om, at I ønsker at sidde i de de behagelige Chesterfield møbler i den anden ende af restauranten – foran den knitrende pejs.

Der ønsker I så at få serveret en god kop stærk kaffe og en lækker dessert – måske en blød chokoladekage med hjemmelavet is og jordbær – og naturligvis sammen med en god Fransk cognac og/eller likør.

Med andre ord – I kan dele middags arrangementet op, som I ønsker. Det drejer sig bare om, at I har en hyggelig og romantisk aften i afslappende omgivelser.

Skulle I ønske at indtage hele middagen i restaurant “Riddersalen”, er dette naturligvis også muligt.

Et af de ypperligste spisesteder på Langeland og Fyn

Skrøbelev Gods kan opfylde alle kulinariske ønsker – eftersom restauranten er et af de bedste spisesteder i Rudkøbing. Hvad enten det er en dansk frokostanretning, lunch menu, luksusplatte, special anretning, Vegetarisk gourmetmiddag, lækkert vin- og ostebord i pejsestuen på Langeland, det kolde bord med lune retter, hverdagsretter, danske gourmet-middage eller luksus buffet.

Og som på et vinslot findes der mange udsøgte vine i den interessante vinkælder, der af gæsterne kan nydes til middagen.

Her kan du se på hvad vor restaurant
 kan byde på af velsmagende forårsretter
...... ring gerne og bestil bord på tlf. 62514531

Vi glæder os til at hygge om jer

Frokostmenu
fra 12.30 – 15.00

 

           “Vi gør brug af gode lokale råvarer, og vores dygtige kokke laver alt fra bunden.”

                 Godsets lækre frokost-tallerken
Lad dig overraske af smagfulde lækre råvarer fra egnen
Hertil serveres udvalg af friskbagt brød & smør
Pris 225,- 

 Dagens udvalg af smørrebrød
-spørg vores søde tjener
Pris fra 125,-

Kaffe og kage
Lækker chokoladekage med skovbær Serveret med friskbrygget kaffe eller te
Pris 95,-

Aften menu

Forretter
Kold ærtesuppe serveret med creme fraiche og ristede mandler 125,-
Marinerede tigerrejer serveret med creme af avocado, mango og ingefær 175,-

Mellemretter
Koldrøget laks serveret med råsyltede radiser Hertil pestocreme, citrusperler & spæde salater 175,-
Røget dyrekølle serveret med vagtelæg, sprødt, godsets æblekompot & peberrodscreme 175,-

Hovedretter
Svinekam med citrus og krydderurter sæsonens grønt, dagens kartoffel & rosmarinsauce  225,-
ELLER Urtebagt kylling fra Hopballemølle Sæsonens grønt samt dagens kartoffel med timiansauce 225,-
Dagens fisk Sæsonens grønt, dagens kartoffel & cremet safransauce 295,-
Helstegt oksemørbrad af ungkvæg fra Himmerland Sæsonens grønt, smørristede svampe, dagens kartoffel & rødvinsglace 320,-

Ost
– 3 smagfulde oste med hjemmebagte kiks & kokkens lækkerier 175,-

Desserter
Citronfromage dejlig forfriskende og luftig mousse med syrlig smag af citron 125,-
Passionssorbet uforskammet lækker med sin superbløde konsistens og let syrlige smag af sommer 150,-
Tiramisu et magisk match af fyldig mascarponecreme og smag af kaffe og masala 150,-
Crème Brûlée blød vaniljecreme med masser af smag under et knasende sprødt lag af karamelliseret sukker 150,-

Større arrangementer på Fyn & Langeland

Ved større selskaber kan vi tilbyde vores fantastiske italiensk inspireret restaurant og selskabslokale med de 2 store åbne pejse i gavlene, smukke lofter, flotte søjler og karnapper. Selskabslokalet har eget piano og plads til 250 personer. Kontakt os venligst og få et uforpligtende tilbud på dit weekendophold, kursusophold, fest, selskab, golf- eller familieferie.

Skrøbelev Gods viser gerne den flotte rustikke vinkælder frem.
Som på et fransk vinslot har godset en rustik vinkælder med guldbelagte vinmontre, kampestens pejs, unikke stengulve og egetræsmøbler. Stedet indbyder til mange hyggelige timers oste- og vinsmagning efter det kolde bord med lune retter eller gourmet middagen er blevet indtaget – eventuelt sammen med vores vinekspert, der gerne arrangerer en særdeles interessant vinsmagning. Klik her for at se restaurantens interessante vinkort.

På Skrøbelev Gods er der altid fest og glade dage – og vi kan bryste os af at kunne tilbyde en af de bedste gourmetrestauranter på Fyn og Langeland. Restauranten ligger kun 3 km fra Rudkøbing.

Vi afholder også vinsmagning, vinsmagningskursus og vinforedrag for både firma såvel som for private. Uanset hvordan I stiller op, så sørger vi for at alle deltagere får en underholdende og spændende oplevelse. Vi afholder f.eks. regelmæssigt vinsmagning med foredrag for vinklubben, den lokale vinklub, private firmaer eller andre foreninger.

Book eksklusive vinsmagning for firmaer eller den lille kreds af vininteresserede, idet der er begrænset kapacitet og efterspørgslen er stor.