Gavekort til den du holder af

Mangler du den perfekte gaveide til hende eller ham der har alt ….. måske som en julegave gavekort, så kan vi tilbyde dig et flot gavekort til en kulinarisk oplevelse
i restaurant Riddersalen eller til et gavekort til romantiske weekendophold på godset – det være sig i et smukt dobbeltværelse eller en suite med eget spa på værelset.

Du går aldrig galt i byen med et gavekort til hende eller ham, som du holder af, fordi gavekort ligger utrolig højt på ønskelisten herhjemme. For kvinder er gavekort altid på 1 pladsen. På en 2 og 3 plads kommer naturligvis penge og tøj & sko. Ser vi derimod på mændene kommer penge jo ind på en klar førsteplads, efterfulgt af gavekort og bøger. Det betyder at til fødselsdage og andre mærkedage, og især op til jul er et flot gavekort i højsædet.

Skrøbelev Gods har specialiseret sig i at give gæsterne en dejlig oplevelse, hvor de – gæsterne og service – står i højsædet.

Danske slotte og herregaarde gavekort

Gavekort til Danske Slotte og Herregaarde kan også benyttes på Skrøbelev Gods.

Gaveidé

Den bedste julegaveidé til et hyggeligt weekendophold, vinsmagnings gavekort, gavekort til fødselsdag, jubilæum, gavekort til jul, vin gavekort, påske og andre højtider kan være et gavekort til Skrøbelev Gods.
Vi har specialiseret os i at give vore gæster en tryg og spændende hverdags- eller weekendoplevelse, hvor der også indgår en historisk og interessant rundvisning på herregården.
Hvis du kommer fra Sjælland kan vi endvidere tilbyde en stor rabat på køreturen tilbage over Storebæltsbroen.

Firmagavekort & private gavekort

Mangler du den perfekte gave til en eller flere af dine medarbejdere? Så giv dem et flot gavekort til Skrøbelev Gods eller et slotsophold på slottet Hattonchatel Chateau i Frankrig – godt 1 times kørsel syd for Luxembourg lufthavn.
Det kan være et gavekort til et hotelophold med middag og vin, gavekort weekendophold tilbud eller gavekort til en middag for 2 på restaurant

Når du bestiller firmagavekort fra os, har du naturligvis muligheden for at specialdesigne gavekortet efter dit eget ønske og på den måde stå som
afsender på gavekortet. Du kan enten vælge den fulde løsning med eget billede og logo eller vælge et simpelt gavekort med jeres virksomheds logo.
Begge løsninger tilbyder vi naturligvist helt omkostningsfrit.
Derudover kan der også skrives personlige hilsner på gavekortet så som ”Mange tak for en god indsats”.

Årets bedste gavekort eller julegavekort til ham eller hende

Årets oplevelses-gavekort eller julegave 2024 er et spændende gavekort – indeholdende et afslappende og/eller romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Giv et oplevelsesgavekort i julegave til manden eller kvinden i dit liv og læg en helt speciel weekendoplevelse i julegaven til mor eller far.
De bedste oplevelser er dem, vi deler med andre, og med oplevelses-julegaver under træet skaber årets julegave glæde langt ind i fremtiden.
Eller det kan være firmajulegaver til de ansatte, som virkelig fortjener et klap på skulderen og en anerkendelse.
Til de mandlige ansatte kan vi f.eks arrangere vinsmagningsophold eller et golfophold.
Til de kvindelige ansatte kan vi tilbyde lækker forkælelse i form af Wellness og Gourmet mad på vores flotte restaurant! Vi garanterer uanset om det er mænd eller kvinder, at dine ansatte vender udhvilede tilbage til arbejdet, med en god oplevelse i bagagen.
Du kan selvfølgelig også betale et beløb i forbindelse med en gave, hvor gavemodtageren så selv kan bestemme, hvad han eller hun vil bruge gavekortet til.
Størrelsen på beløbet med videre finder du her under gavekort.

Oplevelsesgavekort i pakkekalenderen

Et oplevelsesgavekort er også den perfekte julegave til en ven eller veninde. Eller hvad med at få julestressen ud af kroppen, før det bliver tid til julegaver og julemad? Giv f.eks. veninden et oplevelsesgavekort i adventsgave og få venindeoplevelser og afstressning allerede i december.

Find julegaver og kalendergaver til alle typer

Søg inspiration til julegaverne til alle dem, du holder af, blandt de forskellige typer oplevelsergavekort hos Skrøbelev Gods. Når du har fundet den perfekte julegave, kan du selv printe ud på den type papir du ønsker. Du kan selvfølgelig også få din egen private tekst på gavekortet.

Skrøbelev Gods giver 1 års gyldighed på gavekort til oplevelser.
Bestil julegaven allerede i dag pr telefon eller send dit ønske her og få et e-gavekort, som leveres på få minutter efter betaling.

1) Gave tilbuddet indeholder følgende:

 • 1 overnatning for 2 personer i suite med spa
 • Spændende rundvisning på godset
 • Dejlig 2-retters middag med tilkøb op til 5-retter
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue
 • Lækker morgenbuffet med frisk frugt
 • Gratis internet & fri parkering
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

Pris 2.398 kr.

Sæsontillæg for Maj, Juni,Juli, August og September på 200kr pr overnatning
Evt. mærkedage, helligdags- eller weekendtillæg på 600 kr. (fredag eller lørdag)

2) Gave tilbuddet indeholder følgende:

 • 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse
 • Spændende rundvisning på godset
 • Dejlig 2-retters middag med tilkøb op til 5-retter
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue
 • Lækker morgenbuffet med frisk frugt
 • Gratis internet & fri parkering
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

Pris 1.898 kr. 

Sæsontillæg for Maj, Juni,Juli, August og September på 200kr pr overnatning
Evt. mærkedage, helligdags- eller weekendtillæg på 600 kr. (fredag eller lørdag)

 

 

3) Gave tilbuddet indeholder følgende:

 • Et gavekort lydende på et kontantbeløb fra 100 kr.

4) Gave tilbuddet indeholder følgende:

 • En 2-retters gourmet middag til 350 kr. pr. person

Bestil gavekort eller gaveide

Bestil gaven allerede i dag pr telefon +45 62 51 45 31 eller send dit ønske pr. email info@skrobelevgods.dk og få et e-gavekort, som leveres på få minutter efter betaling.