Slot og Herregårdsophold ved det sydfynske øhav

Midt i det H.C. Andersen kaldte Danmarks have er Skrøbelev Gods beliggende. I årstallet 1669, midt i den aristokratiske og ekstravagante periode, blev Godset bygget.

Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er blevet forandret til et romantisk hotel med jacuzzi. Således at vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk slotsophold og herregårdsophold – hvor du kan få et romantisk hotelværelse med spa på værelset, det være sig til bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus eller romantisk weekendophold med familie eller et afslappende ophold med gode venner.

Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er blevet forandret til et romantisk hotel med jacuzzi

Langeland og Fyn er stadig et af de fortrukne område for den kræsne feriegæst. Den gamle hovedgård senere herregård og nu gods er en smagsfuld kombination mellem gammelt og nyt.

Det er beliggende kun 3 kilometer fra Rudkøbing og ca. 15 minutters kørsel fra Svendborg og 40 minutter fra Odense. De flotte og dekorative lofter og antikke slots møbler, guld spejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav en uovertruffen imødekommenhed og charme.

Muligheder på Skrøbelev Gods

Faciliteter og rundvisning

Spændende rundvisning på godset hver dag kl. 16

Hver dag kl. 16.00 giver vi en spændende og informativ rundvisning på godset, hvor vi naturligvis også fortæller om den sidste hængning på Langeland i 1834..

Restauranten

Romantisk gourmet-restaurant i Rudkøbing på Langeland

Velsmagende gourmet middage tilberedt af stedets tilknyttede hotel chef-kok, kan nydes i vores Italiensk inspirerede restaurant “Riddersalen”, der har 2 åbne pejse..

Vinen

Lærerig vinsmagningsaften

Kom og deltag i en af vore interessante og lærerige vinsmagninger. Dette kan evt. kombineres med et fantastisk vinsmagningsophold..

Arrangementer

Se en oversigt over alle vores arrangementer på Skrøbelev Gods

Vi har hyggelige gourmetophold med godt en times spændende ginsmagning, spændende vinsmagninger, julefrokost for firmaer og private og meget mere..

Området og fritidsaktiviteter på Sydfyn & Langeland

Det danske Skrøbelev Gods udstråler en forsvunden storhedstid

Fra det øjeblik du ankommer, vil du øjeblikkeligt begynde at fornemme den trygge og aristokratiske atmosfære..

Gavekort og gaveideer

Mangler du den perfekte gaveide til hende eller ham der har alt?

Vi kan tilbyde dig et flot gavekort til en kulinarisk oplevelse i restaurant Riddersalen eller til et gavekort til romantiske weekendophold på godset..