Hotel & kursuscenter på Fyn

Vi byder Dem velkommen til Fyns og Langelands kursus & konferencecenter – beliggende i hjertet af Langeland. Oplevelsen begynder i det øjeblik man kommer til den imponerende guldbelagte smedejernsport og indenfor finder De atriumgården med det smukke springvand i midten og de frodige kastanjetræer.

Skrøbelev Gods ved Rudkøbing er det perfekte kursuscenter til afholdelse af firmaets virksomheds og forretnings image. Fra Svendborg kører du over Tåsinge og Langelandsbroen – og De vil være fremme på hotel & kursuscentret efter 10 til 15 minutters kørsel.

Firmaarrangementer på Fyn og Langeland

Godset ved det sydfynske øhav, vil være en unik mulighed for alle slags managements møder, ledelses møder, kommunale møder, bestyrelses møder, dagsmøder, seminarer og produkt fremvisninger, hvor atmosfære under afslappede forhold, og hvor luksus, stil, image og klasse spiller en vigtig rolle for firmaets og virksomhedens videre udvikling.

Såfremt der ønskes en hotel konference eller et firmaarrangement over flere dage med eksklusivitet på vort idylliske kursussted – eller en special hotelpakke med team building, wellness, foredrag, underholdning m.v, bedes der tages kontakt med godset for at få et special tilbud.