Kursusophold i fantastiske omgivelser på Langeland syd for Fyn

Skrøbelev Gods på Langeland nær Fyn tilbyder inspirerende kursusophold i unikke rammer. Det aristokratiske gods er opført i 1669 og skaber derfor en hel særlig atmosfære under hele jeres kursusophold.
Godset ligger blot 15 minutters kørsel fra Svendborg og kan dermed let nås fra både Sjælland, Jylland og Fyn.
Vores flotte indretning med dekorative lofter, antikke slotsmøbler, guldspejle og krystallysekroner er med til at skabe et enestående kursusophold, som bringer deltagerne væk fra hverdagen og tilbage til en tid med ro og fordybelse.

Kursusophold i jagtstuen

Skrøbelev Gods har mødelokaler i alle størrelser og kan også tilbyde kursusophold i vores spændende vinkælder eller jagtstue. Vi har plads til 300 gæster og hjælper gerne med at sammensætte et spændende kursusophold, der opfylder alle jeres krav og ønsker til et inspirerende arrangement.
Selv om godset er over 350 år gammelt, tilbyder vi naturligvis et kursusophold med alle moderne kursusfaciliteter med bl.a. nyt AV-udstyr og gratis WI-FI. Skrøbelev Gods ligger på charmerende Langeland, syd for Fyn, og giver muligheder for dejlige gåture i området.

Gourmet under kursusopholdet

På Skrøbelev Gods er gastronomien også i højsædet. Efter en lang kursusdag sammensætter vores anmelderroste køkken en menu sammensat af årstidens råvarer – med inspiration fra både det danske, nordiske og internationale køkken.
Som en del af kursusopholdet eller som et selvstændigt arrangement tilbyder vi også vinsmagning og vinforedrag i vores rustikke vinkælder med guldbelagte vinmontre, kampestenspejs, unikke stengulve og egetræsmøbler.
Skrøbelev Gods er i det hele taget et sted, der vil danne helt unikke rammer om jeres kursusophold og gøre køreturen fra Jylland eller Sjælland det hele værd.
På gensyn på Skrøbelev Gods på skønne Langeland nær Fyn.

Hold dit møde og konference på Skrøbelev Gods

Luksus dagsmøde med frokost

Halvdagsmøde el. dagsmøde med frokost i spændende omgivelser

Skrøbelev gods tilbyder kursus- og konferencefaciliteter for både små og store møder på op til 250 deltagere..

Luksus aftenmøde med middag

Skræddersyet arrangement

Vi tilbyder både aftenmøder i spændende mødelokaler, men skræddersyer også gerne dit næste møde arrangement..

Luksus dagsmøde med frokost og middag

Skræddersyet halv- eller dagsmøde

Til dit dagsmøde kan vi natuligvis tilbyde bæde en lækker frokostanretning samt en middag i vores atmosfære fyldte restaurant..

Luksus døgnmøde med overnatning i suite

Oplev Skrøbelev Gods og overnat i suite

Vi kan tilbyde dig de perfekte rammer for et døgnmøde med overnatning. Overnatningen vil ske i en af vores lækre suiter.

Hotel & kursuscenter

Plads til alle slags møder

Skrøbelev Gods ved Rudkøbing er det perfekte kursuscenter til afholdelse af firmaets virksomheds og forretnings image..