Aktuelle ledige stillinger på Skrøbelev Gods ….. ved det sydfynske øhav

Skrøbelev Gods ved Rudkøbing er en del af en hotelgruppe, hvor også slottet Hattonchatel Chateau i Nordøst Frankrig samt hotel Clansani på Tenerife hører til.

Kok og tjener søges på Fyn og Langeland:

Vi søger en meget dygtig og gerne ung M/K kok eller chefkok

Maden er nerven på stedet. Vores suveræne køkken serverer ærlig mad, hvor ALT er lavet fra bunden, med udgangspunkt i gode danske sæsonvarer.

Gæsterne er hotel, restauration samt mindre selskaber.
Personalet består af et dygtigt og ungt team, hvor tonen og stemningen er et mix af humor, professionalisme samt glimt i øjet.

VI FORVENTER:
• at du åben og samarbejdsvillig
• du har stor kærlighed for god hjemmelavet ærlig mad
• du er uddannet kok og kan dit håndværk
• du er kreativ
• du er energisk og trives med travlhed
• du brænder du for dit fag
• at du syntes vores koncept Vild med ild og kokkeri og Ulvetime er fedt.

Du elsker, når vores gæster går fra Skrøbelev Gods med et stort smil på læben p.g.a. vores charme, gode kvalitet og service.

VI TILBYDER:
En moderne arbejdsplads med fart på, attraktiv vagtplan, hvor du sammen med det øvrige personale får stor frihed til at være med til at præge udviklingen og du får masser af udfordringer.
Løn efter kvalifikationer ….. evt tilflytningstilskud

Er du interesseret i at søge job hos Skrøbelev Gods, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 62514531 eller skrive til os på info@skrobelevgods.dk

Vi søger en meget dygtig og gerne ung tjener

Vi søger en dygtig og energisk tjener til Skrøbelev Gods …. der har let til smil og hurtig til bens. Du skal kunne arbejde fuld tid, det vil sige også aften og weekend.

Vores sommersæson er godt i gang, og vi er kommet flyvende fra start. Derfor har vi brug for ekstra hænder, der ikke er bange for at tage fat, også når det går rigtig stærkt.

Profilen vi søger har et godt overblik, er med høj faglighed stolt af sit arbejde, god til at sælge og skal gerne kunne lidt om vin.
Løn efter kvalifikationer ….. evt tilflytningstilskud

Er du interesseret i at søge job hos Skrøbelev Gods, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 62514531 eller skrive til os på info@skrobelevgods.dk