Skrøbelev Gods er lukket til og med Søndag d. 17 Maj 2020

På Skrøbelev Gods tilpasser vi os naturligvis løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Covid-19 smitte. Vi har derfor lukket til og med Søndag d. 17 Maj 2020.
Hvis du har spørgsmål i denne forbindelse eller i øvrigt, er du velkommen til at kontakte os på +45 62514531.

Såfremt dit ophold er inden den dato, kan du uden beregning flytte opholdet 3 måneder frem – med mindre en senere udløbsdato er aftalt ved aftalens indgåelse.

Kære gæst

Vi oplever naturligt også bekymring omkring udviklingen af Coronavirus (COVID-19). På Skrøbelev Gods gør vi alt, hvad vi kan for, at du som gæst skal føle dig tryg under dit ophold.

Vi har derfor taget følgende forholdsregler:

  1. Der er enten sat håndsprit eller desinficeringsgel i receptionen, i vores restaurant og i alle opholdsrum med information om, hvordan smitte kan begrænses.
  2. Vi har placeret bordene i restauranten, sådan at der er ekstra stor afstand imellem dem.
  3. Vi har iværksat ekstra rengøring med afspritning, hvor det er relevant.
  4. Vi er hele tiden i dialog med vores medarbejdere omkring sikkerhed og forholdsregler.
  5. Vi er i hyppig dialog med vores gæster, og håndterer dagligt de ønsker og krav de måtte have.
  6. Vi følger nøje myndighedernes anbefalinger og retningslinjer og vil naturligvis rette direkte henvendelse til alle vores gæster, skulle disse ændre sig væsentligt.

Vi beder alle om at følge myndighedernes anbefalinger, herunder at vaske hænder hyppigt med vand og sæbe, at blive hjemme i tilfælde af sygdom, eller hvis man har været i kontakt med personer, der kan være smittet med COVID-19.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til os, kan vi kontaktes på telefon tlf: +45 62514531 eller pr. mail til info@skrobelevgods.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Skrøbelev Gods og vil gøre vores yderste for at gøre netop jeres ophold til en uforglemmelig oplevelse.