Hyggeligt og sjovt gourmetophold med 1 ½ times spændende hverdags- eller weekend ginsmagning

Godt 1 times spændende ginsmagning inkl. gourmetmiddag og overnatning
Du kan indtil videre vælge:

December:
d. 02
d. 03
d. 09
d. 11
d. 17
d. 29

Januar 2023:
d. 06
d. 14
d. 21

Februar:
d. 09
d. 23

Marts:
d. 11

 

April:
d. 15

 

Hyggelige og romantiske Skrøbelev Gods

Inviter på ophold på Skrøbelev Gods på Langeland, hvor I forkæles i naturskønne, historiske og romantiske omgivelser inkl. 1 eller 2 overnatninger, rundvisning på godset, 1 times spændende og lærerig ginsmagning, gourmet-middag og morgenmad fra KUN 1.988 kr. for 2 personer i et dobbeltværelse + evt sæsontillæg samt weekendtillæg.
Du kan opgradere til en suite med jacuzzi for kun 495 kr. ekstra pr. overnatning.
Ginsmagning uden overnatning koster 395kr pr person

Eftermiddagen afsluttes med en luksus ginsmagning i vores rustikke vinkælder med tilstødende pejsestue, hvor du lærer hvordan du med enkle midler kan løfte en god gin & tonic til en fremragende gin & tonic. En eksklusiv ginsmagning er en underholdende og sjov måde at blive inddraget i ginnens smagsfulde univers.

Giv et flot gavekort til en eksklusiv ginsmagning til den du holder af. Ginsmagning er også populært til et polterabend for bruden eller brudgommen.
Selv om du ønsker ginsmagning på Jylland, Fyn eller ginsmagning på Sjælland …. også hvis du evt. repræsenterer en større gruppe (med gruppe mener vi mere end 6 personer) der gerne vil prøve ginsmagning eller gå på et gin-kursus, så er Skrøbelev Gods på Langeland en meget spændende mulighed, så kontakt os venligst, og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt. Kontakt os her eller pr. telefon nr. 62514531 eller send en mail til booking@skrobelevgods.dk

Kun godt et par timers kørsel fra København kan du finde spændende ginsmagning på Fyn og Langeland, Aarhus, Holstebro, Herning, Aalborg, Esbjerg, Haderslev og endnu mindre afstand, hvis du søger efter ginsmagning i Kolding, Vejle eller Odense. Ginsmagning er et sjov og underholdende arrangement for både unge og ældre.

Gin og Tonic smagning – det er “in” for såvel unge som ældre

Vi sørger for at du får et par hyggelige timer evt. i selskab med dine venner eller kollegaer – med gin i fokus narturligvis.
Skrøbelev Gods står for det hele – ligefra forskellige fantastiske gins, komplimenterende tonics, garnish, glas og is.
Lad vores dygtige kursusholder giver dig en introduktion til ginnens verden via gode historier om de forskellige gins og få en gennemgang af de smagsnoter som er tilknyttet til de forskellige ginprodukter.

Som udgangspunkt inkluderer en ginsmagning, at du får lov til at smage på 5 forskellige gin og 2 brusende tonic separat, så du får forståelse for hvorfor nogle gin/tonic kombinationer fungerer bedre end andre. Vi snakker også hvad det gode blandingsforhold kan være, og hvordan du får mest muligt ud smagsoplevelsen med dertilhørende garnish, som har til formål at fremhæve og komplimentere med smag og aroma.
Du får lov til selv under vejledning at blande din egen gin & tonic i flere forskellige versioner. Endelig snakker vi lidt klassiske gincocktails, hvor du får mulighed for selv at blande din favoritversion af udvalgte gincocktails.
Kun fantasien sætter begrænsninger for de forskellige gin og tonic kombinationer …… og smag og behag er jo forskelligt.

Spændende ginsmagning på Skrøbelev Gods

Luksus ginsmagning indeholder:

 • 5 interessante gins
 • Forbrug af 2 forskellige tonics
 • Udvalgte garniturer
 • Ingredienser til udvalgte klassiske gincocktails
 • Introduktion til at dufte og smage god spiritus
 • Foredrag om gin og gins historie – både seriøst, lærerigt og underholdende
 • Vejledning til at mixe gin & tonic og klassiske gincocktails

Gin og tonic arrangementet kræver mindst 5 tilmeldinger pr. dato for at blive afholdt. Er der under 5 tilmeldinger, forbeholder vi os ret til at aflyse arrangementet

Ophold nr 1 med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset kl. 16.00
 • Luksus ginsmagning kl 17.00 – 18.00
 • Gourmetmiddag med 1 hovedret fra kl. 18.15
  (muligt at tilkøbe op til 5-retters menu)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

DIN pris 1.988 kr. for 2 personer. Normalpris 3.810 kr. Spar 48%

Højsæsontillæg ved ophold i Maj, juni, juli,August og September: 200 kr. pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg Helligdags- og weekendtillæg (fredag og lørdag): 200 kr. pr. person pr. dag, der skal betales direkte til Skrøbelev Gods

Ophold nr 2 med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset kl 16.00
 • Spændende ginsmagning kl 17.00 – 18.00 den ene dag
 • Gourmetmiddag med 1 hovedret begge aftener
  (muligt at tilkøbe op til 5-retters menu)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

DIN pris 3.098 kr. for 2 personer. Normalpris 6.770 kr. Spar 54%

Højsæsontillæg ved ophold i Maj, Juni, Juli, August og September: 200 kr. pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg. Helligdags- og weekendtillæg (fredag og lørdag): 200 kr. pr. person pr. dag, der skal betales direkte til Skrøbelev Gods