Golf & golfbaner

På vores lokale golfbane i Langelands Golf Klub er vi ikke vant til mange bolde i boldrenden. Lange ventetider er et helt ukendt fænomen.
Når golfrunden er overstået, diskuteres den på vores delvist overdækkede og hyggelige golfterrasse over en øl eller vand til kun ca. 10,- kr.
Den store udvidelse af klubhuset er blev færdig for flere år siden på langelands Golfklub og vore spillere kan nu nyde godt af de fremragende faciliteter både før og efter golfrunden

Golfbanen ved Svendborg Golfklub har en fantastisk udsigt over det sydfynske øhav og grænser op til Hvidkildes skove og marker. Fra både backtee samt klubtee er golbanen en udfordring for enhver golfspiller på golfferie.

Mens Faaborg Golfklub ved Svanninge Bakker bryster sig af at kunne kalde sig “de Sydfynske Alper “, er den også spændende for både herregolf,damegolf og for juniorgolf. Her spilles der på sommergreens hele året rundt.
Det ideelle sted for en runde golf, mens du er på en golfferie.

Golf og luksus weekendophold

Ærø Golfklub kan brøste sig af, at selveste Dronning Margrethe har besøgt golfbanen.
Landskabet på Ærø ved Skjoldnæs Fyr er en flot blanding af storslået panorama og små intime landskabsområder.
Der er både sea side, indland og højslette. Det er på én gang kuperet og jævnt, åbent og afbrudt, kultiveret og vildt.
Landskabet og terrænet er fantastisk velegnet til en helt speciel og spændende golfbane. En højtliggende sea side bane, omkranset af hav til 3 sider.
Langs de høje skrænter og på de højere dele af banen laves svære og dramatiske huller. Bag digerne og slugterne, spilles der lette over- kommelige huller.
Udsigten, skrænterne, digerne og vinden er de dominerende karakteristika der udnyttes og bevares til fulde igennem hele golfrunden.

Golfbanen afspejler spillemæssigt øen. Den er spændende, kuperet, afvekslende og venligt krævende uden at være for fysisk eller teknisk anstrengende.
Hvorfor ikke tage på et weekendophold og sejle til golfbanen på Ærø med den flotte skonnert Fylla – læs mere på www.skonnertenfylla.dk