Skrøbelev Gods – Romantisk bryllup ved det sydfynske øhav

Der er noget fantastisk romantisk ved at stå hvid brud på et slot, en herregård eller et gods. Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav, har længe været en af Danmarks hemmelige skatte, indtil det for nylig blev åbnet for offentligheden.

Romantisk og uforglemmeligt smukt drømmebryllup i Danmark

Det benyttes nu som et romantisk sted for brudepar at holde deres drømmebryllup – efter at præsten har forestået vielsen i den traditionelle hvide kirke, der ligger på den anden side herregårdens voldgrav. Mange brudepar har vandret ned af godsets brudesti, over den romantiske bro ved voldgraven, gennem den guldbelagte smedejerns låge og indtil kirken.
Et mere romantisk bryllup findes vel ikke – og stedets erfarne bryllups guide hjælper gerne til med alle vielses- bryllups forberedelserne, for at gøre jeres bryllup helt perfekt.

Bryllupslokaler og selskabslokaler

Velsmagende festmiddage tilberedt af stedets tilknyttede kok, kan nydes i den rustikke pejsestue, den rustikke lade med de flotte glødelamper eller i den imponerende riddersal. Efter middagen nydes kaffen og cognacen foran den knitrende pejs i herreværelset. Ved et bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller større selskab kan vi tilbyde vores fantastiske slots inspireret riddersal med de 2 store åbne pejse i gavlene, smukke lofter, flotte søjler og karnapper. Riddersalen / selskabslokalet har plads til mere end 200 bryllupsgæster. Men drømmen om et mindre og mere intimt bryllup og selskab er også en mulighed, idet selskabslokalet kan deles i to.

Slotsleje – kun et selskab eller bryllup af gangen i et selskabslokale

Høj Sæson: Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, December
Special Sæson: Januar, Februar, Oktober, November
Special Tilbud: Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag

Send forespørgsel for priser. Kontakt os på tlf. +45 62514531

Det perfekte bryllup, kobberbryllup eller sølvbryllup

Ved leje af Skrøbelev Gods kan følgende indgå mod merbetaling:

  • Eksklusivt leje af godset i et døgn – altid kun et selskab af gangen
  • Benyttelse af festsal, vinkælder, vildtstue, damestue, pejsestue, havestue & køkken
  • Atriumgården & haven med havemøbler
  • Smukt opdækkede borde i selskabslokalet
  • Optænding af pejse efter behov
  • Rød løber ved indgang til godsets riddersal og selskabslokale
  • Fakler i den franske atriumgård og ved indgang til riddersal
  • Hejsning af flag i haven
  • Rengøring før og efter festen

En af livets store fester : Romantisk bryllup med romantisk brudesuite

Stå hvid brud i kirken med slør og brudebuket. Efter vielsen står de flotte heste med den elegante og flot dekorerede hestekaret og venter udenfor kirken, klar til at køre bruden og gommen til godset, hvor de festklædte bryllupsgæster venter spændt, og hvor selve bryllups festen skal stå. Det kan man kalde et romantisk slotsbryllup eller herregårdsbryllup. Den flotte traditionelle danske kirke – Skrøbelev Kirke – ligger ved siden af herregården og har egen indgang til kirken.

Skrøbelev Gods – Den perfekte Brudesuite

Romantisk brudesuite
Forkæl dig selv og din eneste ene – tilbring bryllupsnatten i en elegant og romantisk brudesuite med et tilstødende en-suite badeværelse med spa og walk-in-wardrobe på Skrøbelev Gods. Vi overrasker jer med bl.a. champagne på køl om aftenen og forkæler jer med morgenmad på sengen næste morgen.
Godsets store og elegante brudesuite er smagsfuldt indrettet og møbleret, med kuppel i stuk og lysekrone i loftet, inspireret af st. Peters Kirken i Rom, og med smukke stukkanter langs siderne
Det tilstødende badeværelse til brudesuiten er med marmor fra Italien og gulvet er belagt med russisk Blå Volga, hvor stenene skinner som safirer. Loftet i det enorme badeværelse er en rektangulær kuppel inspireret af byggeri i Dubai. Og den tilstødende walk-in-wardrope er selvfølgelig af massivt eg af fineste kvalitet.

Ved afholdelse af dit romantiske bryllup på godset, kan du få brudesuiten som en del af den romantiske bryllupspakke, det afhænger helt af hvilken bryllupspakke du vælger.