Hold et romantisk bryllup og fest på Langeland syd for Fyn

Skrøbelev Gods er den perfekte ramme til alle livets store fester. I kan fx leje hele godset med de tilstødende værelser, eller måske foretrækker I at lade stedets kyndige og erfarne personale arrangere dit spændende festarrangement. Godsets festguide kan også hjælpe jer på en betryggende måde med at få jeres fest planlagt ned til mindste detalje.

Vores festarrangør er gerne med helt fra starten, så I får et bryllup eller fest, der passer til jeres drømme og budget, i vores idylliske omgivelser og luksuriøse selskabslokaler.

Bliv viet i Skrøbelev Kirke på charmerende Langeland nær ved Fyn

I forbindelse med et romantisk bryllup i vores elegante selskabslokaler er der også mulighed for at blive viet. Vielsen vil blive forestået af den lokale præst fra Skrøbelev Kirke på Langeland syd for Fyn, som ligger umiddelbart ved siden af herregaarden.
Efter vielsen i kirken går bruden og brudgommen sammen med alle bryllupsgæsterne ned ad kærlighedsstien – over den hvide bro ved den gamle voldgrav og direkte ind festlokalet.

Fra den hvide bro og op til selskabslokalet, vil der selvfølgelig være en rød løber lagt ud – og der er dermed skabt de mest romantiske og idylliske rammer for et eventyrbryllup, som I kan tænke jer.

Lad hotellets erfarne bryllupsplanlægger hjælpe dig

Har I planlagt et romantisk herregårdsbryllup Langeland syd for Fyn? Hotellets erfarne bryllupsplanlægger kan hjælpe dig, din kommende brud eller brudgom og familie med hele proceduren i forbindelse med planlægning af et romantisk bryllup og fest.
Planlægning af dit bryllup starter med jeres budget og bryllupsønsker – evt. bryllupstema.
På selve jeres romantiske bryllupsdag er jeres bryllupsguide også ved hånden. Bryllupsguiden har kontrolleret, at borddækningen er perfekt, bordkortene er placeret korrekt, kandelabre og blomster er blevet placeret som aftalt inden bryllupsfesten, den røde løber er på plads, og evt. røde roser i den imponerende brudesuite.

Med andre ord – der er taget højde for alt, og du kan med ro i sindet holde dit romantiske bryllup med højt humør.

Hold din fest på Skrøbelev Gods

Romantisk bryllup på godset

Romantisk bryllup ved det sydfynske øhav

Der er noget fantastisk romantisk ved at stå hvid brud på et slot, en herregård eller et gods..

Fødselsdag og fødselsdagsfest i Rudkøbing

Indbydende selskabslokaler og festlokaler til din fødselsdagsfest

Her kan du og dine gæster får en oplevelse for livet og skabe din egen fest i anderledes og spændende festlokaler i Skrøbelev Gods’ naturskønne omgivelser..

Konfirmation & konfirmationsfest

Indbydende festlokaler til afholdelse af din konfirmation

Skrøbelev Gods har alt hvad der skal til for at gøre konfirmationsfesten til en stor og uforglemmelig dag for alle og ikke mindst konfirmanden selv..

Barnedåb i Rudkøbing på Langeland

Flot og charmerende beliggenhed og festlokaler til en hver begivenhed

Søger du selskabslokaler i Rudkøbing, så kunne Ørstedspavillonen være en mulighed eller måske festlokaler på Hotel Rudkøbing Skudehavn..

Leje af hele godset

Eksklusivt leje af det danske gods

På det idylliske gods Skrøbelev Gods er det muligt at fejre bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, seniorophold, 50+ & 60+ ophold, receptioner, herregårdsfest, hotel konferencer og firmafester..