Seneste anmeldelser fra Facebook

4.5
powered by Facebook
Christina Haubro Kristensen
2019-10-10T17:48:35+0000
Dejligt hotel med fantastisk betjening, og rundvisning.
Dorthe Selling Jespersen
2019-09-26T16:29:38+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Skønne omgivelser, super venligt personale. Romantisk og charmerende, helt perfekt❤️
Lars Selling Jespersen
2019-09-26T12:56:19+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Det er bare så Fantastisk
Peter Andersen
2019-09-04T06:22:52+0000
God mad. Stille og rolig sted. Perfekt for romantisk.
Jens-Klan Chr Møller
2019-09-03T11:49:54+0000
Et rigtig flot sted og rigtig hyggelig omgivelser rigtig go mad og rigtig søde og hjælpsom personale bestemt et besøg vær
Holger Hjertmann Beck
2019-09-02T18:30:43+0000
Skønne omgivelser, lækker mad - og ikke mindst virkelig servicemindet personale.Vi nød vores romantiske ophold i FULDE drag🤗
Morten KongeLund
2019-08-21T11:20:55+0000
HYGGELIGT ❤️DEJLIG MAD 😋ANNE SKØN KVINDE 🥂
Erik Bojsen
2019-08-14T19:16:25+0000
Fantastisk venligt, smilende og hjælpsomt personale.
Kathrine Pii Nederby-Hansen
2019-08-10T15:32:07+0000
Super hyggeligt gammelt velrenoveret gods 🌟🌟🌟🌟🌟
Jane Bisgaard
2019-08-08T07:45:21+0000
Fantastisk sted og dejlig personale, kan varmt anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Pia Lykke Christensen
2019-08-05T13:49:01+0000
Hyggeligt og god service.
Gitte Markner
2019-08-01T11:36:40+0000
Meget lækkert og smukt sted. Vældig søde og meget servicemindede personale. Lækker tapas. Kan anbefales.
Kate Hansen
2019-07-27T09:45:15+0000
Kom uanmeldt efter morgenmaden og alligevel fik jeg den skønneste modtagelse og et overdådigt lækkert morgemåltid med alt, hvad hjertet kunne begæreJeg takker for et dejligt besøg her på Skrøbelev Gods en skøn solrig lørdag formiddag i juli 19 🌞læs mere
Tina Mette Juhl
2019-07-22T16:42:25+0000
Fantastico❤ Skønt sted, lækkert!
Gitte Nielsen
2019-07-16T15:28:25+0000
Fantastisk sted, kommer gerne tilbage igen
Annette Worm
2019-07-12T07:45:50+0000
Min kæreste og jeg har fejret årsdag på dette romantiske gods. Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med et venligt høfligt personale, smukke omgivelser, lækker mad og spændende rundvisning. Jeg tror det er Danmarks mest romantiske sted ❤️Jeg kan varmt anbefale alle at tage en overnatning eller mange her👌læs mere
Benedicte Mengel
2019-07-03T19:16:07+0000
Det var en fantastisk opplevelse med skjoenn mat og riktig hyggelig betjening, spesielt Ana var en fornoeyelse aa moete. Vi gleder oss allerede til neste gang.læs mere
Diana Franson
2019-06-24T11:52:23+0000
Det har været en fantastisk oplevelse at være på ophold hos jer - vi kommer igen😍
Gitte Jensen
2019-06-15T09:52:11+0000
Virkelig et dejligt sted 😊MADEN ER HELT I TOP OG BETJENINGEN 🍷😍en dejlig oplevelse og hyggeligt 😊
Birthe Groth Isak
2019-06-09T16:13:54+0000
Fantastisk sted .. og super betjening .. mad og rundvisning af Anna .. kan kun anbefale dette skønne sted
Janne Rabjerg Halkjær
2019-05-30T18:02:47+0000
Et dejligt ophold i en lidt anderledes værelse og rigtig god mad, god vin. Personale der gør meget for at opholdet bliver en rigtig god oplevelse.
Hanne Møller
2019-05-13T06:00:35+0000
En oplevelse i særklasse. I særlig grad skal nævnes middag og kompetent personale
Louise Kongeskov Antonsen
2019-04-23T19:43:58+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fantastiske oplevelse 😍😍
Peder Kähler
2019-04-20T13:19:19+0000
Et par dejlige dage. Super venligt personale. God mad. Bedre lydisolering på værelserne ønskeligt. Menukort med priser absolut ønskelig - man køber lidt katten i sækken.læs mere
Michael Lotz
2019-04-16T05:31:28+0000
En tur i romantikkens navn er olie for forholdet. Her bliver man forkælet med fantastiske omgivelser, et smukt restaureret gods, vidunderligt mad og et super sødt personale.læs mere
Jørgen Hædersdal
2019-04-14T16:09:36+0000
Rolig , afslappet og hundevenlig
Britta Jørgensen
2019-04-06T19:56:19+0000
Dette et fantastisk sted.
Chanett Petersen
2019-03-15T05:34:41+0000
Var ude og spise på en helt alm. OnsdagSuuuuuper god service.Lækker lækker mad, kan godt fornemme der står en god kok bag 👍Helt klar et sted vi besøger igen 😊✔️læs mere
Pernille Schøn Thaisen
2019-03-12T18:52:27+0000
Fantastiske omgivelser, luksus værelse, super service & dejligt serviceparat personale. Vi har haft en fantastisk overnatning med lækker mad og opvartning - glemte mine briller og har fået dem eftersendt med posten. Tusinde tak 👍❤️læs mere
Jackie Brix-Fogtmann
2019-02-14T17:14:44+0000
Super fantastisk og meget romantisk Gods med helt igennem dejligt personale, klart et sted man skal opleve ❤️
Uffe Petersen
2019-02-11T11:00:17+0000
Dejligt sted men for alt alt for dyrt i forhold til hvad det er. God mad og god service men weekend tillæg og hvad opholdet kostet er for dyrt. Hvis jeg var ligeglad med penge kunne jeg da godt tag tilbage, men ellers ikke.. da prisen og hvad opholdet er for dyrt i hvad andre steder tilbyder.. så anbefaling herfra er ikke for alm. Mennesker.læs mere
Anne-maria Voetmann
2019-01-25T16:13:09+0000
Fin rundvisning og Senere Gold middag
Claus Prehn
2019-01-21T10:40:32+0000
Dejlig weekend og særdeles god service fra personalet
Marianne Engel
2019-01-20T16:33:35+0000
Et fantastisk sted med en hyggelig og rar stemning.Lækker mad og super betjening.En spændende rundvisning på hele godset.Helt igennem en skøn oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen.læs mere
Pernille Larsen
2018-12-23T22:33:59+0000
Skøn oplevelse ved Rikke 30 års fødselsdag 👍🏼👍🏼👍🏼
Angelica Pedersen
2018-12-19T23:06:37+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Skal prøves på alle måder
Bettina Bruhn
2018-12-18T18:23:21+0000
Skøøøønt sted. Charme, Sjæl og dejlig varm velkomst og betjening.,
Stinne Juul Christensen
2018-12-01T11:24:19+0000
Manden og jeg har nydt en overnatning i en af jeres luksus suiter. Så lækker en suite. stedet er rigtig hyggeligt og aldrig har vi følt os så velkommen et sted. Da vi ankom til jeres restaurant blev vi modtaget af en smilende tjener som gav hånd og hilste pænt på. Sådan var det hele vejen igennem . rigtig god rundvisning og lækker mad. bestemt et sted vi vil besøge igen.læs mere
Mille Lau Hansen
2018-11-29T17:29:56+0000
Vi havde en fantastisk oplevelse på Skrøbelev Gods, - Fantastisk værelse, rigtig god mad ( også for mig der kan være besværlig) og de hyggeligste omgivelser... Vi kommer helt sikkert igen 🙏🏼læs mere
Christina Kjær Christophersen
2018-10-13T14:56:41+0000
Dejligt sted og smukke omgivelser.
Keld Birk Markussen
2018-09-16T11:10:55+0000
Vi havde et fantastisk ophold på skrøbelev gods. Rundvisningen var rigtig interessant og gav meget historie. Også fra nyere tid. Super hyggelig vinkælder. Vi havde brude suiten som var virkelig overdådig . Et problem med toilettet blev løst indenfor en halv time af en vvs der rykkede ud på en lørdag. Maden var god og lige så med vinen. Vi følte os varmt og venligt behandlet under hele opholdet. Kan anbefales.læs mere
Rikke Petersen
2018-09-09T19:09:20+0000
⭐⭐⭐⭐⭐Har lige haft et super lækkert ophold på Skrøbelev Gods.Utrolig sødt/venlig personale og særlig Ana. man føler sig virkelig velkommen. Stor ros til Claus og Anita for at sætte gods så flot i strand og bevare en hyggelig stemning, det være værelser, vinkælder, gårdhaven eller den store sal. hvor der blev serveret utrolig lækkert mad.Dejlig lækker morgenmad..Min mand og jeg har kun stor ros til jer og vi kommer gerne igen. 🌹⭐⭐⭐⭐⭐læs mere
Sys Borghus
2018-09-09T10:27:06+0000
Dejligt ophold op Skrøbelev Gods. Mad og betjening var helt i top. Vi kommer gerne igen.
Charlotte Jensen
2018-08-25T13:53:48+0000
rigtig god mad det bliver en ommer
Susanne Lützen
2018-08-22T15:53:40+0000
Flotte historiske rammer med respekt for det oprindelige. Meget smagfuldt og stilrent indrettet. Hyggelig og varm atmosfære, hvor der gives tid til snak med gæsterne.læs mere
Sanne Vincent
2018-08-17T16:57:10+0000
Vi havde det mest fantastiske bryllup på Skrøbelev Gods... meget smukt og charmerende sted som næsten er lige så perfekt som Ana. Ana du var absolut den afgørende faktor for vores helt igennem gennemførte bryllup og oplevelse 😘læs mere
Birgit Damsgaard Fernandez
2018-08-13T13:57:20+0000
Min mand og jeg var på godset fra den 7 - 9 august. Det var helt bestemt et dejligt ophold. Med god mad og god service. Men vi savnede en menu plan på mad, så man kunne følge lidt med i priserne. Da vi ankom kunne vi vælge imellem 2 frokost menuer , men vi fik ikke oplyst prisen. Spurgte godt nok heller ikke. ;-)Der til fik vi en flaske vin, som vi ikke kendte prisen på. Først ved aftensmaden fik vi en menu plan over vine og andet drikkelse. Da blev vi klar over, at det ikke blev helt billigt. 🙂 Men vi har hygget os. Man skal bare være klar over, at det ikke er et billigt ophold. Tak for nogle dejlige dage. Specielt til Ana! ☺ Mange hilsner fra Birgit og José Fernandez.læs mere
Kate Brødsgaard
2018-08-09T11:17:19+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Vi besøgte Skrøbelev Gods først på ugen, og vi glædede os😊Vi blev Ikke skuffet.Ved ankomsten blev vi mødt af en venlig og imødekommende receptionist, som præsenterede sig, og anviste os vores Suite nummer 4😊Den var så fin, ren og hyggelig med levende lys osv. , og et dejlig stort Jazucci.Jeg og min mand deltog i rundvisningen kl 16.00. Vores guide hed Ana, og hun var helt fantastisk til at fortælle os om Skrøbelig Gods og dets historie, og alt blev fortalt med en god portion humor, så vi trak på smilebåndet x mange😊Vi havde hjemmefra bestilt en 2-retters menu, som var virkelig velsmagende og lækkert tilberedt.Personalet var hele tiden meget søde og serviceminded😊Efter den dejlige middag med tilhørende vin, gik vi tilbage til vores suite, hvor vi nød Jazuccien og efterfølgende kaffe.Der var ligeledes dejlige senge at sove i, så vi vågnede veludhvilede til et dejligt morgenmåltid.Vi har haft en fantastisk oplevelse, og så godt at prøve, at undvære TV og radio, og nyde at have tid til hinanden.Dette dejlige sted med et engageret personale, kan varmt anbefalet........så 5 ⭐️herfra.Hilsen Kate og Frede.læs mere
Marianne Skovengaard
2018-07-15T05:58:52+0000
Fantastisk romantisk sted med skøn mad og en super service
Kirsten Moesgaard Andersen
2018-07-07T18:21:05+0000
Rigtig hyggelig med en afslappende atmosfære ��
Hanne Dorthe Riis
2018-07-05T17:10:01+0000
Tak for en dejlig oplevelse. Dejlig hjertelig modtagelse,spændende rundvisning og skøn mad og værelse ogsikke en dejlig restaurations chef😍. Jo tak vi vil vende tilbage🤙🤙😘læs mere
Kåre Kjær Rützou
2018-05-25T07:52:19+0000
Rigtigt hyggeligt og romantisk sted, alt er lige efter bogen, og specialt en vi lagde mærke til Ana der var så service mindet og glad👍
Charlotte Remontius
2018-05-11T20:31:24+0000
Et super fantastisk ophold. Hyggeligt og dejligt sted, skønne omgivelser og gårdhave. Meget lækkert mad og rart selv at kunne vælge flere retter til. Sjældent har jeg oplevet så indlevende personale, specielt Ana får stor ros herfra.Mine bedste anbefalinger.læs mere
Carina Johansson
2018-05-04T05:09:20+0000
Dejlig gourmetmad, skønne værelser og rigtig gode senge, hyggeligt personale. Beliggenheden er også helt i top og tæt på meget fin golfbane lokalt på Langeland. Kan varmt anbefales!læs mere
Stephanie Vibeke Fredløv Petersen
2018-04-08T08:28:06+0000
FANTASTISK DEJLIGT STED. Kan helt klart anbefales. Super godt personale, tager sig kærligt af alle deres gæster. Man føler sig straks hjemme. Utrolig dejlig mad. Både aftensmad og morgenbuffet.læs mere
Karen Sønderlund Olsen
2018-04-06T15:08:30+0000
Vi har været gæst på jeres dejlige gods min kæreste og jeg 2 gange nu. Første gang til rundvisning og middag. Anden gang til et romantisk ophold med overnatning. Begge gange har været en ren fornøjelse. Så smukt et gods og omgivelser, virkelig sødt og venligt personale, og maden har været så delikat og fantastisk. Vi kommer 100% tilbage igen på visit.læs mere
Gitte Møbjerg Jeppesen
2018-04-02T14:14:06+0000
Vi har lige været på romantisk ophold og nød det i fulde drag. Værelse, mad, omgivelser og personale...alt og alle ska' roses herfra. Tusind tak for en fantastisk oplevelse.læs mere
Morten Egeriis-Maj
2018-03-17T15:13:54+0000
Et super ophold. Lækker værelse, dejlige omgivelser, flot spise sal og super fed vinkælder. Menuen kan vi på ingen måde klage over, og betjeningen var helt i top. Der var tid til, at snakke med betjeningen, vi fik en god vejledning i dessert vine og tilbehør til kaffen. Klar et sted vi vil komme og besøge igen, og kan varmt anbefale det.læs mere
Melitta Achton
2018-03-11T12:35:00+0000
Rar og venlig modtagelse, flotte og historiske bygninger. Rigtig pæne værelser med dejlige senge. God rundvisning. Hyggelig restaurant og super lækker mad. Vinkortet er dog i den dyre ende.læs mere
Maria Michelle Frandsen
2018-03-11T12:33:27+0000
Har lige afsluttet et ophold hos jer, en gave fra vores dejlige venner�.Sikke en stor oplevelse med lækre værelser med jacuzzi, spændende rundvisning, skøn vinsmagning, fantastisk mad og sød betjening.Skønne bygninger og atmosfære.læs mere
Ove Jørgensen
2018-03-01T17:48:16+0000
Per Saugmann
2018-02-23T14:35:11+0000
Kirsten Grande
2018-02-19T16:09:42+0000
Et hyggeligt sted med super betjening og lækker og veltillavet mad.
Allan Martensen
2018-02-10T16:07:27+0000
Dette fantastiske gods på Langeland var en oplevelse helt for sig selv. Vi havde booket luksus suiten, hvor man får kæmpe badeværelse med egen jacuzzi � kan kun anbefales.Sikken en flot aftensmad, som smagte fantastisk i den storeriddersal, hvor der er 2 kæmpe pejse og store pompøse lysestager i alle vinduer � stuk og fritlagte bjælker i loftet.God udvalg af vine til maden, i alle prisklasser.Vil anbefale stedet til enhver tid.Tak for et super behageligt personale også.Vi kommer meget gerne igen �læs mere
Vivi Bettina Martensen
2018-02-10T15:50:45+0000
Per Mortensen
2018-02-03T20:55:17+0000
Et fantastisk hyggeligt sted der oser af nostalgi og afslapning. Det er bestemte et sted der er værd at besøge ikke kun pga af stedet men også det fantastisk personale der omgiver stedet, og ikke at forglemme maden er et kapitel for sig selv det er nok noget af det bedste jeg og min kone har fået serveret længe så jeg vi på det kraftigste anbefale Skrøbelev gods hvis du/I er til romantik og forkælelse.læs mere
Louise Cilleborg Karlsen
2018-01-27T16:25:37+0000
Den skønneste oplevelse. Lækreste mad. Hyggeligste omgivelser. Mest romantiske suite (værelse 2). Sødeste personale. En helt særlig tak til Ana!Tak for et fantastisk ophold �læs mere
Lene Jensen
2018-01-07T13:37:01+0000
Jeg havde købt et Spot deal, valgte at bruge det i weekenden hvorfor der selvfølgelig kommer et weekend tillæg jeg valgte også at opgraderer værelserne samt at opgraderer maden i dealer. Alt var helt fantastisk udsøgt mad og en vel fantastisk betjening. Kæmpe ros til guiden der viste rundt på godset det var virkelig spændende og yderst interessant.Jeg vil helt klart anbefale alle at prøve et sådant ophold med fantastisk mad.Mvh. Lene Jensenlæs mere
Gitte Kramme
2017-12-31T14:15:46+0000
Vi har netop haft en overnatning i luksus suite på Skrøbelev Gods. Vi købte et deal bevis, og skulle selvfølgelig betale ekstra for opgradering af værelse. Samt ekstra gebyr. Men opholdet har været alle pengene værd. Fantastisk værelse med jacussi, fantastisk betjening, utrolig flotte og romantiske omgivelser og super lækker mad. ❤️læs mere
Torben Emil Olsen
2017-12-03T13:20:22+0000
Edith Hindhede
2017-12-02T08:17:45+0000
Mona Iris Thalund
2017-11-11T15:19:47+0000
Vi har lige været på Skrøbelev Gods for 2. Gang og det var FANTASTISK vi havde BRUDESUITEN begge gange �� 6 retters menu � Alt var perfekt. Ane er meget sød. �læs mere
Birgitte Haugstrup Petersen
2017-11-06T17:56:09+0000
Absolut et besøg værd. Et skønt og hyggeligt sted med den aller bedste servering. Maden har jeg ikke smagt bedre. Vi var der med 2 overnatninger, og det er afgjort den bedste oplevelse vi har haft på et weekend ophold.Anna, du er guld værd for dette sted.læs mere
Mette Mondrup
2017-11-04T13:04:16+0000
Dejligt sted. Men med lidt for meget lige foran døren til Riddersalen�
Bent Villy Hansen
2017-11-03T14:40:26+0000
Berit Kristensen
2017-10-20T18:04:10+0000
Vi havde et rigtig godt ophold 😊med sødt personale og dejligt mad 👏👏
Mette Levring
2017-10-20T11:06:53+0000
Min mand og jeg har netop haft den fornøjelse at besøge Skrøbelev i 2 døgn. Det var bare så dejligt. Lækker mad, veltillavet og smukt anrettet. Serveret af søde mennesker , der både kun smile og servere professionelt . Også modtagelsen ar rigtig fin. Vi kan ikke huske hvornår vi er blevet fulgt til vores værelse. Det var meget positivt. Også rundvisning af den fine restaurering faldt i god jord. En stor tak til alle der gjorde vores ophold dejligt.læs mere
Ronni Dreisig Hansen
2017-10-18T19:06:53+0000
Anja Mortensen
2017-10-15T08:06:22+0000
Vi har haft den skønneste overnatning på godset alt var helt perfekt personalet er som støbt til stedet og sikke en mad tak for en fantastisk oplevelselæs mere
Lykke Franck
2017-10-13T16:56:34+0000
EN HELT IGENNEM DEJLIG OPLEVELSE 👌🏻Meget imødekommende og smilende personale, fantastiske værelser, lækker mad og smukke omgivelser
Mie Levin Klintskov
2017-09-25T13:27:17+0000
Fantastisk sted med god service, god mad og hyggelige omgivelser.
Laila Taarup
2017-09-23T16:31:48+0000
Fantastisk sted med lækker med og hyggelig rundvisning 😀
Heidi Astrup Rasmussen
2017-09-09T12:06:04+0000
Hanne Korfitz Nielsen
2017-09-07T15:07:05+0000
Et rigtig dejligt sted. Fantastisk personale der hilser ved at give hånd når man kommer. Rigtig god mad og fint værelse i nr 2
Kaj Ove Pedersen
2017-09-06T07:37:40+0000
En dejlig oplevelse, hvor gæsten er I centrum hele tiden. Fantastisk mad, kan varmt anbefales.
Pia Hanne Larsen
2017-09-03T18:07:42+0000
Christina Bertelsen
2017-09-03T14:46:52+0000
Fantastisk sted 😊 Vidunderlig mad, dejlige værelser, utrolig sødt og venligt personale, især restaurantchefen som også gav en hyggelig og god rundvisning, utrolig charmerende bygninger. Smukke omgivelser og mange skønne steder at nyde stedet fra i haven eller i gårdhavenKan klart anbefales 👍læs mere
Peter Vilhelm Ravn
2017-08-30T20:03:42+0000
Fantastisk afslappende, tid/ro til hygge og fremragende mad, super sød betjening👍🏼😄Kommer gerne igen........
Ea Saxtorff Fauerskov
2017-08-14T11:52:59+0000
Tina Møller
2017-08-13T07:04:33+0000
Jan Lunding Høj Andersen
2017-08-12T15:25:25+0000
Britta Lunding Høj Andersen
2017-08-12T08:54:06+0000
Malene Rosenkilde
2017-08-07T14:46:37+0000
Så lækkert et sted, tror ikke når folk siger noget negativt, det må handle om dem selv.Så lækkert værelse, maden var så lækker og man gik der fra med en fantastisk oplevelse.Morgen maden var i top, et udsende som kun kan gi 5 stjerner. Vi vil bestemt fortæller vores oplevelse til venner og familie..Jimmi, Mathilde og Malene var der 6/8-17læs mere
Anette Andersen
2017-08-01T17:36:14+0000
En helt igennem fantastisk oplevelse. Super lækkert mad, skøn betjening, smukke omgivelser. Skal prøves.
Jan Mengers Rasmussen
2017-07-28T13:36:33+0000
Sød og venlig personale. Flotte omgivelser og værelser. Super god mad.
Pia Kalmer Jørgensen
2017-07-21T19:09:30+0000
Vi blev modtaget meget venligt og fik fin information om vores ophold.Nød virkelig opholdet i et udmærket standardværelse og en meget delikat 3 retters menu. Dejlig restaurant og venligt personale.Vi kommer gerne igen en anden gang.læs mere
Anette Sørensen
2017-07-19T18:36:03+0000
Ken Højgaard
2017-07-02T13:59:06+0000
Eskild Horne
2017-06-17T20:49:30+0000
Skal nydes i haven med godt vejr. Super mad og gode omgivelser
Marianne Sørensen
2017-06-17T13:19:11+0000
Tina Tornbjerg
2017-06-09T19:31:23+0000
Mona Vandkrog
2017-06-08T13:55:48+0000
Skrøbelev Gods er virkelig et besøg værd. Man blir taget så godt og fint imod. Værelset var godt og maden virkelig også, ligesom alt personalet var personlige og åbne. Rundvisningen interessant og underholderholdende. Ville nu gerne have mødt spøgelset Niels, men det må blive næste gang. Tak for denne gang og held og lykke.læs mere
Ulla Helstrup Knudsen
2017-06-03T17:48:13+0000
Alt var for os perfekt og en rigtig god oplevelse. Vi kom for at blive forkælet og DET blev vi. Det er et skønt sted. Der er og bliver stadig lagt mange kræfter i, at sætte stedet i stand. Det var en meget levende og underholdende rundvisning. Maden var fantastisk og betjeningen på restauranten var perfekt. Vi havde lejet en suite med spa. Det var et flot stort værelse med stort badeværelse med spa badekar. Meget meget lækkert det hele. Vi fik også hilst på værtsparret.læs mere
Bettina Vahle
2017-06-03T10:53:49+0000
Fantastisk sted
Brian Kaltoft
2017-06-02T19:16:54+0000
Fabelagtigt godt sted. Fantastisk godt køkken og førsteklasses betjening. Kan absolut anbefales.
Stine Mørch Jensen
2017-05-31T05:21:35+0000
Skøn afslappende atmosfære, personlig og nærværende betjening og ikke mindst en udsøgt fem retters menu - keep up the good work!
Annette Bukhave Frydenlund
2017-05-22T14:04:38+0000
En weekend i maj med høj sol og alt sprunget ud. Så fås det ikke mere romantisk. Her er virkelig idyl, sjæl og en eventyrlig atmosfære. Fantastisk mad og meget god betjening�.læs mere
Diana Gelardi Callisen
2017-05-21T06:45:02+0000
Fantastisk sted og fantastisk modtagelse af det sødeste personale. Det er muligt at det teknisk set ikke er et gods, men who cares!! Stedet er helt fantastisk flot og smukt istandsat. Brudesuiten, som vi har boet i, er totalt gennemført. Rigtig gode madrasser og maden er vildt lækker.læs mere
Klaus Strømsholt
2017-05-14T12:57:30+0000
Meget hyggeligt sted, en virkelig god oplevelse. Vi vil helt klart anbefale det til andre
Kamilla Just-Due
2017-04-29T09:01:00+0000
Vi har lige været på en overnatning på Skrøbelev Gods.Generelt havde vi en rigtigt fin, hyggelig og afslappende oplevelse.Vi havde vores lille datter med på 8 måneder, og det blev der taget hensyn til.Vi ankom og havde opgraderet, det kan godt anbefales. Vi hørte fra andre at standard værelserne var fine, men man gør noget godt i at opgradere.Vi startede med en rudvisning, det var ret hyggeligt at høre historien. Godset er renoveret nogle steder og andre steder mangler der eller er i gang, og ved at høre historierne bag det hele, er der fuld forståelse for den igangværende renovering.Middagen var lækker, vi fik 3 retter der smagte super godt. Der blev sørget for kartofler til vores datter, så det var fint. Servicen var helt i top hele vejen igennem.I øvrigt er det et plus at alle giver hånd når man møder personalet.Værelset var lækkert og virkeligt dejlig seng. Morgenmaden var meget fin og der var alt hvad man havde behov for.Alt i alt en super oplevelse, og vi vil anbefale stedet til andre 🙂læs mere
Birgitte Mazanti
2017-04-16T16:29:29+0000
Bjarne Skeel
2017-03-27T20:47:12+0000
Tak for en fantastisk god oplevelse. Vi har lige haft en overnatning og alt lige fra velkomst, rundvisning på godset, middagen, vores suite, morgenmaden og jeres fantastiske personale, var en oplevelse som fortjener al mulig ros. Vi kommer ihvertfald tilbage en anden gang.læs mere
Rita Nedergaard Maagaard
2017-03-23T14:08:23+0000
Super god betjening og god mad. 😀
Kenneth Øster
2017-03-23T09:19:34+0000
Super fedt sted. Betjeningen, maden og omgivelserne er helt i top. Kan varmt anbefales�
Bodil Østervig
2017-03-23T08:22:24+0000
Bill Malmgren
2017-03-11T16:44:46+0000
Serviceminded personale, smukke omgivelser og fremragende mad og drikke. Her kan vi roligt komme igen. Kan anbefales ��
Preben Kvistgaard Poulsen
2017-03-11T13:53:52+0000
Dejligt sted, som kan varmt anbefales.
Lotte Brøndberg Simonsen
2017-03-04T16:39:22+0000
Dejligt sted, i en god udvikling. Sødt og venligt personale
Lars Skouenborg Jensen
2017-02-27T15:51:29+0000
Har kun positivt at sige om stedet, mere end tilfreds,Beliggenhed - fred og ro - MEGA hyggeligt.Det må i prøve ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfralæs mere
Claus Agerskov
2017-02-27T14:22:02+0000
TAK TAK TAK TAK er kun et fattigt ord 😊Ved ikke hvem der lige får denne mail - men vi har besøgt godset og kan ikke få armene ned.TÆNKER PÅ at ejeren må være mega stolt af hele projektet - det koster en støre formue at sætte sådan noget i stand - og samtidigt at få det til at køre rundt og hente penge hjemSENDER TUSINDE HJERTERdet er så smukt så oplevelsesrigt SKØØØØNE - SKØØØØØØNE omgivelser søde tjenere LÆKKER MADPyyyyyyy vi kommer igen 😝Vores Venner / familie der er flyttet til Rudkøbing er efterkommere af Valdemar slot, men det kan slet ikke måle sig med Skrøbelev Gods.Den venlighed - alt det smukke - den fede modtagelse vi fik.En Gin og tonic og grenadine ved pejsen i den store Riddersal var en ren nydelse, og den skøøøne betjening, midddag m.m - TAK .Da vi jo ikke har været der før, blev vi jo vist rundt på stedet- det var så dejligt.Vores venner havde nogle bekendte som vi også kom i kontakt med - de er journalister fra Fyns Stiftstidende og Politikken.De vil gerne besøge jer, hvorrfor fik jeg aftalt med en sød tjener at de skulle ringe og så komme og se stedet - SÅ VI HÅBER DET BEDSTE.Vi planlægger at komme igen evt sidst i April.Vi bor jo i Ringsted på Sjælland, og vi vil invitere dem vi kender i Rudkøbing med til Skrøbelev Gods.undrer mig at de ikke viste de bare kunne køre ud og spise hos jer uden overnatning.Med venlig hilsenIrene Vang4100 Ringstedlæs mere
Tina Balslev Larsen
2017-02-22T18:56:43+0000
Havde et dejligt nytårsophold på Skrøbelev Gods sammen med min kæreste - rigtig hyggeligt sted, fantastisk mad og ikke mindst super service af dygtigt og altid smilende personale��læs mere
Bente Christensen
2017-02-19T17:44:33+0000
Er kommet hjem fra en hyggelig og afslappet weekenden på Skrøbeelev Gods. En meget fin service fra personalet på Skrøbeelev Gods, et sted man virkelig gerne vil komme igen.� Lækker mad og værelser�læs mere
Pia Fruergaard
2017-02-18T16:29:06+0000
Skøn oplevelse med skønne mennesker, service, forplejning
Walther Demant
2017-02-15T09:41:58+0000
ScdsffdCcgcxQkjkgjlækWalther
Jeanett Wohlert Faarborg
2017-01-22T15:56:38+0000
Vi har været på bryllups rejse samt 1 års bryllups dag og samme fantastiske oplevelse og atmosfæren er skøn, vi glæder os til næste år....
Gunilla Hambe
2017-01-15T07:19:21+0000
Har lige været på Skrøbelev Gods fra fredag til lørdag. En fantastisk oplevelse. Dejlig modtagelse af personalet, skønt værelse og fantastisk mad. Tak for en god oplevelse.læs mere
Gry Rosbæk
2016-12-20T16:18:52+0000
Helene Carlsen
2016-12-12T07:16:54+0000
Tusind tak til alle på Skrøbelev gods for en fantastisk overnatning vi vil gerne give 5 store stjerner for maden og hjerte varme og vil meget gerne anbefale stedet til andre.Forslag til forbedringer.allergi venlige produkter på værelset (jeg er aloe vera allergisk og kender en del der er parafume allergisk) .kaffe og te på værelset plus el kedel. bedre weekend seng man sover elendigt i den i har.mange mennesker kommer langvejs fra.for at besøge jeres dejlige sted derfor ville det være rart at aften kaffen var incl i menuen..ang rundvisning ville vi gerne have set kirken.angående morgenmad manglede der sukkerfrie produkter Jeg havde gerne ønsket flere lune ting så man kunne kombinere morgenmad og frokost..Tilslut min samlet anmeldelse af stedet er stadigt 5 kæmpe store stjerner af Skrøbelev gods for en fantastisk dejlig oplevelse Tusind tak til allelæs mere
Annette Rousku Henriksen
2016-12-10T20:39:58+0000
Cathrine Højvig
2016-12-04T17:06:48+0000
Rikke Bonrud Larsen
2016-11-10T20:41:47+0000
Har her til aften besøgt Skrøbelev Gods. Utrolig lækker mad, meget kompetent og venligt personale �En fantastisk oplevelse som varmt kan anbefales�læs mere
Trine Knudsen
2016-11-05T18:00:01+0000
Super skønt sted, som vi helt sikkert vil besøge igen. Maden var helt i top og personalet var meget søde og hjælpsomme. Vores værelse var så fint med udgang direkte til haven. Så fem meget fine stjerner herfra 🙂læs mere
Anette Hofstedt
2016-11-03T20:56:29+0000
Tak for et par dejlige dage på Skrøbelev Gods, hvor vi oplevede et venligt og imødekommende personale. Vi havde et dejligt forholdsvis nyrenoveret værelse med udsigt til den lille bro. Desuden bød opholdet på lækker mad både aften og morgen.læs mere
Jette Thomsen
2016-11-03T18:22:17+0000
- Virkelig venlig personale, modtagelsen og generel betjening var super- Maden- virkelig en fornøjelse- Små værelser men super hyggeligt - idylliske rammer generelt - Alt i alt super og dejlig ophold - kommer helt sikkert igen- Kan bestemt anbefaleslæs mere
Sue Price
2016-11-03T10:16:19+0000
Louise Malene Rasmussen
2016-10-30T12:40:47+0000
Lækre hyggelige værelser. Super service. Meget passende i tid og information om stedet på den guidede rundvisning.Hyggelig restaurant med virkelig lækker mad.Hvis man ønsker en romantisk tur eller bare afslapning vil jeg varmt anbefale overnatning med det hele på Skrøbelev Gods.læs mere
Christina Skov Codron Barreth
2016-10-21T19:16:11+0000
Så er vi på vej hjem til Odense efter en fuldstændig fantastisk eftermiddag/aften der bød på dejlig rundvisning og VIRKELIG LÆKKER mad og service � Vi var helt kede af at vi ikke havde booket et værelse, men det gør vi næste gang! Tusind tak for i aften ���læs mere
Erik Miranda
2016-10-02T17:58:03+0000
Dejligt sted med god mad og kompetent personale. Vi havde en super god oplevelse.
Camilla Rasmussen
2016-10-01T19:08:23+0000
Stine Kristensen
2016-09-20T07:11:21+0000
Syntes det var et rigtigt hyggeligt døgn jeg havde med min kæreste i værelset 2 i lørdags. Vi blev mødt i gården af smilende søde personaler og super hyggeligt værelse og ja det er gammelt og i gammelt stil men det er også fra 1849 som de er igang med at renovere hele tiden og det er sku stedets charme at det er fra 1800 tallet � vi fik super dejlig mad med nye kartofler og gulerødder fra Langeland og morgenmaden var super lækker med frugt manglet kun bacon �� men meget smilende dame der sørget for morgenmaden. Det eneste minus vi havde var revnen i sengen fordi det er 2 madrasser og ikke en hel � men er vist ikke til at klage over mere en smags sag � er ikke sidste gang mig og kæresten har været her. Vi havde brug for et døgn med ro og fred og bare tid til hinanden og det sørget i for at vi fik �� så tak for et super dejligt ophold og vil bestemt fortælle andre om vores dejlige opholdlæs mere
Lisbeth Højmark
2016-09-03T19:21:37+0000
Gods og gods??? Men det var hyggelige omgivelser. Men maden i restauranten var fantastisk lækker og super betjening af meget professionel og sød tjener (Anna) intet at klage over ����læs mere
Karin Sander
2016-08-28T10:51:52+0000
Er lige kommet hjem efter 3 dage og forstår ikke de dårlige anmeldelser. vi havde en helt fantastisk oplevelse. Da vi ankom blev vi mødt af venlig personale hele vejen igennem, dejligt luxusværelse. Vi fik en fin rundvisning . Maden var helt fantastisk det var bare super det hele. Morgenmaden bestod af hjemmebagt brød og der manglede ikke noget. Inden vi skulle hjem satte vi os ned i den dejlige have i hængesofaen og nød det, fik en hyggesnak med gartneren og roste ham for så fint der var revet i bedene man kunne se han gik meget op i at alt blev holdt pænt. Helt igennem dejligt ophold. Mvh.Karin og Flemming ( vejret var også helt fantastisk ) ☀️☀️☀️☀️�læs mere
Susanne Thomsen
2016-08-28T09:44:53+0000
Det er et historisk seværdighed med et smuk herregård
Rutt Siri Kregnes
2016-08-23T17:46:26+0000
Et fantastisk flott sted med avslappende atmosfære, fine omgivelser og deilig mat i restauranten.
Pia Sass Larsen
2016-08-22T16:57:17+0000
Karina Sjøholm Kristensen
2016-08-02T19:58:27+0000
Fantastisk sted og servicen er virkelig god
Nadja Hoffmann Engebjerg
2016-07-26T19:56:10+0000
Det dejligste sted, i smukke romantiske rammer Hvor det i høj grad er mulighed for at koble af og bare nyde.Venlige, smilende og imødekommende personale der sørger for at man føler sig forkælet.Lækker mad der giver smagsløgene en oplevelse.Det er bestemt ikke mit sidste besøg og jeg giver stedet mine bedste anbefalinger.læs mere
Marianne Rudbeck Gylling
2016-06-29T21:13:09+0000
Et dejligt sted for en forkælelesoplevelse.Topservice.Fra start til slut.Lækre værelser,- solopgang og fuglekvidder fra haven.Hensyntagen til særlige behov omkring kost.Kommer gerne igen.læs mere
Wiebke Zickert
2016-06-21T19:06:26+0000
God mad og rare omgivelser
Ulla Jensen Kjær
2016-05-19T13:01:26+0000
Har fulgt med på sidelinjen om kritik af fejlagtig udlejet værelse der var klar til restaurering. Jeg iler afsted med en 5-stjernet vurdering. Har haft to fantastiske dage på godset med super forkælelse og gæsten i centrum. Lækker lækker mad og hjemmelig hygge. Kommer gerne igenlæs mere
Kim Henning
2016-04-09T19:07:38+0000
Exceptionelt hyggeligt og charmerende!! Vanvittigt lækre værelser! Værelser i særklasse med meget stilfuld indretning! Maden er lækker og velovervejet sammensat! Betjeningen er dog helt i særklasse - sød, smilende, vidende og meget serviceminded!! Tak!!læs mere
Anni Pilgaard Christiansen
2016-03-28T11:38:27+0000
Dejlig sted også til et arbejdsophold - mange "grupperum". God forplejning og pris.
Johanna Jessen
2016-03-03T22:08:01+0000
Et rigtigt dejlig og hyggeligt sted. Super god mad og personalet er så søde og rare. Bestemt et sted vi kommer igen.
Rita Hviid Frost Balle
2016-02-23T18:55:19+0000
Hyggeligt sted, og fantastisk go mad
Per Spiegelhauer
2015-12-05T18:04:33+0000
Et godt sted
Bella Emilie Andreasen
2015-10-25T15:16:57+0000
Det var så skønt at ankomme til det fine gamle gods. Vi fik hurtigt nøglen til et dejligt værelse og til aften spiste vi i riddersalen. Vi fik en yderst lækker forret med rødtunge og en virkelig smagfuld hovedret med kalvefilet og sprøde lækre kartofler. Der manglede intet og også morgenmaden var fornøjelig. Dejlig musik til spisningen og meget venlig betjening. Vi vil meget gerne tilbage til det smukke sted.læs mere
Irene Nielsen
2015-10-14T03:04:29+0000
Flot og rigtig god mad , god oplevelse ikke til at kende har arb der i 1969
Ellen Fauerskov
2015-10-11T11:31:54+0000
Maria Dane Lomholt
2015-09-06T08:00:40+0000
Skønt sted hvor man rigtig kan få slappet af og komme ind i de dybe samtaler man ikke når til hverdag! Flotte værelser og fantastisk restaurant og vinkælder klart anbefalelses værdig.læs mere
Henrik Sigsgaard Rasmussen
2015-08-12T05:44:25+0000
Jeg har ikke lige hvad jeg skal sige til det, men det kan godt blive en rigtig god tur til at se godset og omangen. Hilsen Henrik og Gitte
Kit Andersen
2015-07-19T16:12:25+0000
Meget smukt sted. Dejlig betjening og skøn mad.
Helle Flaga
2015-06-19T19:21:44+0000
Dejlige værelser, venligt personale og god mad
Jeanette Hoffmann Jensen
2015-04-20T07:21:23+0000
Tak for dejlig fest i weekenden 18-19 april, super omgivelser, super betjening og afsindig god mad- ros til kokken 🙂
Maria Amaryllis Corfixen
2015-04-06T07:15:08+0000
Mette Olivius
2015-04-03T18:39:37+0000
Tak for et super ophold, værd at prøve
Michelle Grønhøj Larsen
2015-03-07T19:29:13+0000
Vi har netop haft den fornøjelse at opleve Skrøbelev Gods. Fantastisk værelse og fantastisk god mad. Kan klart anbefales!
Helle Jensen Pedersen
2015-02-11T20:25:40+0000
smukke omgivelser , skønne værelser , mad i absolut topklasse , imødekommende venlighed , toptunet personale der ser muligheder frem for begrænsninger 😉læs mere
Pia Hansen
2014-09-12T11:12:38+0000
Lækkert sted det ville være en sand fornøjelse at overnatte og spise der
Sigrid Christensen
2014-08-26T12:13:02+0000
Har netop haft en virkelig dejlig oplevelse på Skrøbelev Gods 🙂 flot suite, dejlig mad, super god betjening af en meget dygtig tjener! Tak for en uforglemmelig oplevelse - vi kommer helt sikkert igen! 😉læs mere
Pinki Karin Yvonne Jensen
2014-06-29T19:14:39+0000
Har fejret vores 29 års bryllupsdag her med 2 overnatninger med alt i brudesuiten , vil aldrig hjem igen ha ha, det bedste der er sket længe, personalet er bare skønne, kommer helt sikkert tilbagelæs mere
Mikkel Sylvest
2014-06-18T17:45:53+0000
Lea Celina Rosenfeldt
2014-06-01T19:27:42+0000
Romantik, idyl, lækker suite m. jazzuci og gæstfrihed er hvad vi bl.a. har oplevet denne weekend 31.maj/1.juni. Skrøbelev Gods er et pragtfuld sted og Godsets ejermand var SÅ imødekommende, behagelig og havde en lun humor 🙂 Fik en rundvisning på Godset alt imens Godsets historie blev fortalt af Godsets ejermand. Er blevet helt fristet til også at besøge Slottet i Frankrig, hvor TV2 programmet Stjernerne på Slottet blev optaget, hvilket Gods ejeren også ejer... når vores børn er blevet lidt ældre! Ellers er der selvfølgelig også hans Ferie resort på Tenerife, der helt sikkert også er værd at prøve...Tak for en fantastisk weekend/oplevelse!! Kan kun varmt anbefale Skrøbelev Gods!!læs mere
Lars Jensen
2014-04-28T16:24:43+0000
Christina Priisholm Andersen
2014-03-30T11:17:10+0000
Hjemvendt fra et helt igennem fantastisk weekend ophold på Skrøbelev Gods. Super betjening , smukke omgivelser og skøn mad. Især også muligheden for at nyde et glas vin i ro og fred i den smukke vinkælder nødt vi godt af 🙂læs mere
Alexander Koordt Thorsted
2014-03-14T15:59:30+0000
Ewa Pedersen
2014-01-05T21:14:17+0000
Helle Jonasen
2013-12-22T08:25:21+0000
Det ku være rigtig skønt
Malene Christensen
2013-12-21T14:19:39+0000
Kan anbefales til et romantisk ophold <3
Johnny Odin Kristoffersen
2013-12-21T13:56:34+0000
Delt og like jeg ville tage min kone med og god jul til jer alle sammen
Leif Larsen
2013-12-15T08:16:13+0000
Stina Tingkær
2013-12-14T12:07:05+0000
Helle Mikkelsen
2013-12-01T09:26:34+0000
Winnie Hentrich
2013-10-13T20:30:35+0000
Hjemkommet efter et romantisk week-end ophold med vinsmagning den 12.-13. oktober 2013, dejlige omgivelser, super god mad og betjening. Det kan kun anbefales.læs mere
Debbie Louise Rasmussen
2013-10-04T13:09:04+0000
Mia K. Hansen
2013-09-28T08:57:32+0000
Next Reviews