Seneste anmeldelser fra Facebook

4.4
powered by Facebook
Henriette Ludvigsen
2020-10-17T13:30:52+0000
Super lækkert, og med skønne omgivelser
Lise-Lotte Lucas
2020-10-09T15:12:16+0000
Vi havde et fantastisk ophold på Skrøbelev Gods, midt i sept -20. Værelset var stort, nyt og virkelig lækkert. Bygningerne var flotte, romantiske, smukt. ⭐️👍🏻Maden var superb, der blev kredset om os, og personalet fantastiske, og obs på at vi intet manglede, på trods af at der var mange mennesker. Det var i coronatiden, og det havde de taget hensyn til i opdækningen, spritdispensere overalt og vi var ganske trygge ved det hele. 👍🏻😃Sidst, men ikke mindst, så var personalet, lige fra vi kom ind i receptionen til vi rejste igen, de mest smilende og hjælpsomme, vi længe har set. Vi kommer snart igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4 ud af 5 stjerner. 😃👍🏻Vi halvgamle savner et TV på værelset. Det havde givet den sidste stjerne. Alt i alt Superb. 🥰læs mere
Knud Andersen
2020-09-21T15:53:51+0000
Virkelig hyggeligt sted i historiske bygninger
Klaus Mertz Andersen
2020-09-16T20:48:46+0000
Fantastisk dejligt sted. Kan varmt anbefales
Rikke Lønberg
2020-09-12T10:39:55+0000
Mega lækkert og hyggeligt værelse.Fik brudesuiten selvom vi ikke havde bestilt, så skønt.
Anders Jespersen
2020-09-10T18:45:46+0000
Super hyggeligt og romantisk sted. Gode værelser og dejlig mad
Pia Højlund Hansen
2020-09-06T16:45:51+0000
Dejlige omgivelser.Lækker madSmilende personale
Jette Appelquist
2020-08-30T15:02:21+0000
et romantisk sted, herlige bygninger og rum og fine omgivelser. Super godt , hjælpsomt og smilende personale. Fin morgenmad og middag. En dejlig oplevelse .læs mere
Bente Risgaard Poulsen
2020-08-27T04:44:57+0000
Romantisk sted og smuk restaurant.
Irma Christensen
2020-08-22T16:41:39+0000
Dejlig og hyggelig ophold, en fantastisk fortælling om godset og rundvisning 👍🤗🥂
Sussie Storm Hallengreen Steffensen
2020-08-17T16:36:18+0000
smukt gods, som er blevet renoveret og tager sig flot ud. meget venlig modtagelse og efterfølgende fin rundvisning. meget fint værelse, smagfuldt indrettet.læs mere
Benny Beyer Pedersen
2020-08-14T20:01:47+0000
Helt igennem et fantastisk hotel med et fantastisk køkken kan kun anbefale folk at prøve det. Det er perfekt til et romantisk ophold
Elisabeth Breinbjerg
2020-08-13T05:57:08+0000
Dejligt hotel i skønne natur omgivelser! Meget venligt og hjælpsomt personale, stor ros! Ana, (fantastisk engageret bestyrer) var guide på rundvisningen, var en sjov og vidende fortæller!! Dejlig mad og vin. Absolut et besøg værd, vi kommer gerne igen 👍læs mere
Sofie Gudnitz-Larsen
2020-08-03T20:22:23+0000
dejligt ophold! Vi kommer snart igen🥰
Morten Kirk Jensen
2020-08-02T12:24:01+0000
Dejlig weekend, vi kommer igen.
Troels Bennike
2020-08-01T20:40:18+0000
Dejlige værelser. Storartet service. Fin mad.
Søs Petersen
2020-07-29T15:47:13+0000
Dejligt sted med fred og ro og helt fantastisk personale
Marianne Pedersen
2020-07-15T20:08:34+0000
Virkelig et besøg værd.God service og god rundvisning.Lækker mad og drikkelse
Ove Ingemann Larsen
2020-07-12T20:52:03+0000
Venlig velkomst. God information om opholdet, og mulighed for rundvisning, hvis vi ville det. Menukortet er overskuelig og enkelt, maden var fantastisk, smagte godt og rigtig flot tilberedt. De forstår at have focus på kundernes oplevelse, hvilket vi synes er utroligt vigtigt. Lejligheden var hyggelig og romantisk (brudesuiten).læs mere
Jesper Bonvang
2020-07-08T21:46:05+0000
Skønt sted med super service i smukke omgivelser 👍 engageret personale som forstår service 👍🙏👏🏻👏🏻👏🏻
Bo Christian Dahl Rasmussen
2020-06-20T20:51:50+0000
Så perfekt på alle områder
Hanne Dannesbo
2020-06-17T19:50:24+0000
Vi havde faktisk aldrig hørt om Skrøbelev Gods. Men så så jeg en Deal på et romantisk ophold for 2, som jeg købte og bookede her i juni. Vejret er også med os, så alt går op i en højere enhed. Det er et helt fantastisk sted med en usædvanlig god service. Og Ana, som har været primus motor under vores ophold er helt igennem en 1. Klasses værtinde. Hun er både tjener, guide på rundvisning og så fortæller hun spøgelseshistorier. På grund af hende får Skrøbelev Gods ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️læs mere
Bonnie Jensen
2020-05-03T10:54:08+0000
Netop kommet hjem fra en fantastisk weekend på Skrøbelev gods. Ana som bestyrer godset er servicemindet udover det sædvanlige, hun er fantastisk. Smukke omgivelser, gennemtænkt romantisk og historisk indretning, med gennemførte detaljer. Kort og godt - helt fantastisk, vi vender snart tilbagelæs mere
Linda Pihl-Hansen
2020-03-08T09:54:26+0000
5* oplevelse på smukt gods :-)Vi kommer helt klart tilbage! Både for at nyde endnu et ophold, men også for at se Langeland om sommeren :-)Godset i sig selv er meget smukt og nyrestaureret, så allerede ved ankomsten blev vi forventningsfulde! Heldigvis blev vores forventninger indfriet - og så lidt til :-)Vi blev modtaget af en meget venlig dame i receptionen, som gav os alle nødvendige informationer og viste os til vores værelser (vi var to par). Begge værelser var virkelig hyggelige og med en elektrisk pejs, som havde indbygget varmeblæser, så den føltes ægte! Praktisk og romantisk :-)Vores rundvisning var interessant og fyldt med spændende anekdoter. Sidste del af rundvisningen var kl 20 i restauranten, hvor Ana fortalte om stedets spøgelseshistorier :-)Ana er stedets restaurantchef/rundviser og efter min mening en stor del af, hvorfor vi nød opholdet så meget. Hun fik givet os en fornemmelse af at være virkelig velkomne. Hendes sydlandske charme og entusiasme for sit arbejde skinnede så tydeligt igennem. Hun fortalte så levende om restaureringen af godset.Middagen var virkelig lækker og smukt serveret. Jeg er en smule pjanket med de spiselige blomster, som maden var pyntet med. Efter morgenmaden checkede vi ud og kørte på sightseeing på Langeland.Vi var fint oplyste om miljøtillæg og hvad der var inkluderet, og hvad der kom ud over prisen, så der var ingen kedelige overraskelser.Alle 4 havde virkelig nydt opholdet i hyggelige og romantiske omgivelser 🙂læs mere
Pia Hauge
2020-03-05T16:45:20+0000
Dejlig og romantisk perle af en plet på Danmarkskortet..og så findes det her DK, det er da fantastisk..skøn madoplevelse og betjening..
Maria Schnell Beeken
2020-03-02T13:01:23+0000
I en travl hverdag er en af de bedste gaver du kan give, tid og oplevelser sammen med dem du elsker. Derfor kom jeg også meget hurtigt frem til, at min mand skulle have et lækkert ophold i fødselsdagsgave da han fyldte rundt i sidste måned. Jeg ville gerne have det skulle være noget særligt. Det skulle være smukt, luksuriøst og frem for alt ROMANTISK. Jeg kiggede rundt på nettet og tjekkede anmeldelser på diverse overnatningssteder i Danmark. Jeg faldt pladask for det 351 år gamle Skrøbelev Gods, som jeg syntes rummede det hele og bookede to nætter i Præsidentsuiten.2 uger senere pakkede vi en kuffert og satte kurs mod Langeland hvor Skrøbelev Gods ligger. Førstehåndsindtrykket var ALT og mere til end jeg havde forventet. Bevares, det så rigtig smukt ud på billederne på hjemmesiden. Men det var altså ingenting i forhold til atmosfæren. Hele stedet emmede af historie, dekadence, hygge og #slowliving som også er Godsets motto – Og vi kunne næsten ikke vente med at inhalere mere af den gode stemning.RundvisningEfter vi var tjekket ind og blevet vist op til Præsidentsuiten i nr. 6, kom Godsejer Claus forbi og bød os velkommen – Vi var så heldige, at han af andre årsager tilfældigvis var hjemme i Danmark, og det var hyggeligt lige at hilse på ham. Det blev dog kun til en kort snak, for vi skulle ned i Riddersalen, hvorfra Rundvisningen skulle starte kl. 15:00. Her blev vi mødt af Ana. Og hun fortjener faktisk sit helt eget kapitel. Magen til engageret, medrivende og dygtig Restaurantchef skal man lede længe efter – Særligt i Danmark, hvor service desværre mange steder er en mangelvare.Man kunne tydeligt mærke at Ana brænder for sit job og for Skrøbelevgård, som hun med stor passion fortalte om, mens hun tog eftermiddages nye gæster med rundt på en tur fra riddersalen, til kærlighedsstien, og fra det store kastanjetræ til vinkælderen. Alle de steder vi kom hen, kunne vi mærke historiens vingesus når Ana krydrede det visuelle med små anekdoter fra tiden der var en gang.PræsidentsuitenEfter rundvisningen gik vi tilbage til suite nr. 6. Præsident suiten er Godsets største suite og har som det meste af Godset været under en stor genegribende renovering - dog uden at have mistet den autentiske charme. Der var bestemt ikke sparet på smukke detaljer, som tilsammen gav et helhedsindtryk der bare osede af luksus. Det smukke en suite badeværelse havde sort marmorgulv, to lysekroner i loftet og selvfølgelig en skøn jacuzzi med fin plads til to slet ikke så små luksushungrende Sjællændere. Her spenderede vi både fredag og lørdag eftermiddag og øvede os i det der #slowliving, med hinanden i den ene hånd og et glas bobler i den anden.RestaurantenDa kl. blev 18:30 spadserede vi fra hovedhuset og over til Riddersalen, hvor Restauranten ligger. Søde Ana tog imod os og viste os til vores bord. Og Det var VORES bord så længe vi var på godset. En lille detalje som bare er med til at styrke den tilhørsfølelse man meget hurtigt får efter ankomst. Man føler sig nemlig både velkommen og ønsket på Skrøbelev Gods og det bærer personalet en stor del af ansvaret for. Stor cadeu til dem. Betjeningen var venlig, professionel, varm, kompetent og passioneret.Maden kunne vi heller ikke sætte en finger på. 5 retters menu, som skiftede dagligt. Smukt anrettet, delikat smagende og tilpas varieret.Begge aftener gik vi derfra mætte, tilfredse, selskabeligt overrislede og glade. Alting har en ende…..Og det havde også vores ophold på Skrøbelev Gods. Vi skulle hjem og mærke hverdagen igen, så vi forhåbentlig kan komme tilbage og på ny kan sætte pris på et fantastisk ophold på Claus og Anitas Gods på Langeland.På gensyn!læs mere
Inge Holmegaard
2020-02-22T21:55:02+0000
Super hyggeligt Gods. Meget lækkert mad og god vin, betjeningen helt i top
Vibeke Larsen
2020-02-22T08:10:37+0000
Skønt sted med god velkomst af alle. Føler sig velkommen. Dejlig veltillavet mad, og hyggeligt at kunne trække sig tilbage til chesterfield og pejs og få servering, kaffe dessert osv der. Og fakde i snak med andre gæster. 1 enkelt overnatning men kommet hjem fyld med oplevelser som var det flere dage. Anna er dejlig guide. Kan varmt anbefales. Dejlig junior suite.læs mere
Solvejg Bording Jørgensen
2020-02-19T19:12:35+0000
Hyggelig afslappende sted
Jeremy Twitchett
2020-01-25T09:38:41+0000
En helt igennem uforglemmelig ophold! Jacoussi suite var en fornøjelse med stor og behagelig seng og gulvvarme! Men det bedste er maden. Her er en kok med en fantasi ud over det almindelige. Præsentationen var creativ, men det er jo smagen der er vigtigst og her er han absolut mester! Med de varmeste anbefalinger, Jeremy og Mejra Twitchett.læs mere
Vibe Lauth
2020-01-12T16:05:41+0000
Tak til Skrøbelev gods for en fantastisk weekend. Det levede op til vores forventninger og maden var sublim. Vibe Lauth og Allan Steen
Marianne Olsen
2020-01-11T21:31:27+0000
Super søde personale , super dygtig og kreativ kok. Fantastisk mad , smagte SÅ godt.Interessant rundvisning og god spøgelses historie.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️læs mere
Anni Sørensen
2019-11-23T20:22:31+0000
Vi har i dag haft en historisk spændende rundvisning og efterfølgende en skøn og meget lækker middag i riddersalen med ild i pejsen og helt udsøgt betjening 🤗🥰. Meget meget sødt og tjenstvillig personale. Kan varmt anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️læs mere
Torben Sørensen
2019-11-21T18:07:39+0000
Super lækkert gods. Meget fint restaureret😄
Christina Haubro Kristensen
2019-10-10T17:48:35+0000
Dejligt hotel med fantastisk betjening, og rundvisning.
Dorthe Selling Jespersen
2019-09-26T16:29:38+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Skønne omgivelser, super venligt personale. Romantisk og charmerende, helt perfekt❤️
Lars Selling Jespersen
2019-09-26T12:56:19+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Det er bare så Fantastisk
Peter Andersen
2019-09-04T06:22:52+0000
God mad. Stille og rolig sted. Perfekt for romantisk.
Jens-Klan Chr Møller
2019-09-03T11:49:54+0000
Et rigtig flot sted og rigtig hyggelig omgivelser rigtig go mad og rigtig søde og hjælpsom personale bestemt et besøg vær
Holger Hjertmann Beck
2019-09-02T18:30:43+0000
Skønne omgivelser, lækker mad - og ikke mindst virkelig servicemindet personale.Vi nød vores romantiske ophold i FULDE drag🤗
Morten KongeLund
2019-08-21T11:20:55+0000
HYGGELIGT ❤️DEJLIG MAD 😋ANNE SKØN KVINDE 🥂
Erik Bojsen
2019-08-14T19:16:25+0000
Fantastisk venligt, smilende og hjælpsomt personale.
Jane Bisgaard
2019-08-08T07:45:21+0000
Fantastisk sted og dejlig personale, kan varmt anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Pia Lykke Christensen
2019-08-05T13:49:01+0000
Hyggeligt og god service.
Gitte Markner
2019-08-01T11:36:40+0000
Meget lækkert og smukt sted. Vældig søde og meget servicemindede personale. Lækker tapas. Kan anbefales.
Kate Hansen
2019-07-27T09:45:15+0000
Kom uanmeldt efter morgenmaden og alligevel fik jeg den skønneste modtagelse og et overdådigt lækkert morgemåltid med alt, hvad hjertet kunne begæreJeg takker for et dejligt besøg her på Skrøbelev Gods en skøn solrig lørdag formiddag i juli 19 🌞læs mere
Gitte Nielsen
2019-07-16T15:28:25+0000
Fantastisk sted, kommer gerne tilbage igen
Annette Worm
2019-07-12T07:45:50+0000
Min kæreste og jeg har fejret årsdag på dette romantiske gods. Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med et venligt høfligt personale, smukke omgivelser, lækker mad og spændende rundvisning. Jeg tror det er Danmarks mest romantiske sted ❤️Jeg kan varmt anbefale alle at tage en overnatning eller mange her👌læs mere
Benedicte Mengel
2019-07-03T19:16:07+0000
Det var en fantastisk opplevelse med skjoenn mat og riktig hyggelig betjening, spesielt Ana var en fornoeyelse aa moete. Vi gleder oss allerede til neste gang.læs mere
Diana Bjørnskov
2019-06-24T11:52:23+0000
Det har været en fantastisk oplevelse at være på ophold hos jer - vi kommer igen😍
Gitte Jensen
2019-06-15T09:52:11+0000
Virkelig et dejligt sted 😊MADEN ER HELT I TOP OG BETJENINGEN 🍷😍en dejlig oplevelse og hyggeligt 😊
Birthe Groth Isak
2019-06-09T16:13:54+0000
Fantastisk sted .. og super betjening .. mad og rundvisning af Anna .. kan kun anbefale dette skønne sted
Janne Rabjerg Halkjær
2019-05-30T18:02:47+0000
Et dejligt ophold i en lidt anderledes værelse og rigtig god mad, god vin. Personale der gør meget for at opholdet bliver en rigtig god oplevelse.
Hanne Møller
2019-05-13T06:00:35+0000
En oplevelse i særklasse. I særlig grad skal nævnes middag og kompetent personale
Louise Kongeskov Antonsen
2019-04-23T19:43:58+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fantastiske oplevelse 😍😍
Peder Kähler
2019-04-20T13:19:19+0000
Et par dejlige dage. Super venligt personale. God mad. Bedre lydisolering på værelserne ønskeligt. Menukort med priser absolut ønskelig - man køber lidt katten i sækken.læs mere
Michael Lotz
2019-04-16T05:31:28+0000
En tur i romantikkens navn er olie for forholdet. Her bliver man forkælet med fantastiske omgivelser, et smukt restaureret gods, vidunderligt mad og et super sødt personale.læs mere
Jørgen Hædersdal
2019-04-14T16:09:36+0000
Rolig , afslappet og hundevenlig
Britta Jørgensen
2019-04-06T19:56:19+0000
Dette et fantastisk sted.
Chanett Petersen
2019-03-15T05:34:41+0000
Var ude og spise på en helt alm. OnsdagSuuuuuper god service.Lækker lækker mad, kan godt fornemme der står en god kok bag 👍Helt klar et sted vi besøger igen 😊✔️læs mere
Pernille Schøn Thaisen
2019-03-12T18:52:27+0000
Fantastiske omgivelser, luksus værelse, super service & dejligt serviceparat personale. Vi har haft en fantastisk overnatning med lækker mad og opvartning - glemte mine briller og har fået dem eftersendt med posten. Tusinde tak 👍❤️læs mere
Jackie Brix-Fogtmann
2019-02-14T17:14:44+0000
Super fantastisk og meget romantisk Gods med helt igennem dejligt personale, klart et sted man skal opleve ❤️
Uffe Petersen
2019-02-11T11:00:17+0000
Dejligt sted men for alt alt for dyrt i forhold til hvad det er. God mad og god service men weekend tillæg og hvad opholdet kostet er for dyrt. Hvis jeg var ligeglad med penge kunne jeg da godt tag tilbage, men ellers ikke.. da prisen og hvad opholdet er for dyrt i hvad andre steder tilbyder.. så anbefaling herfra er ikke for alm. Mennesker.læs mere
Anne-maria Voetmann
2019-01-25T16:13:09+0000
Fin rundvisning og Senere Gold middag
Claus Prehn
2019-01-21T10:40:32+0000
Dejlig weekend og særdeles god service fra personalet
Marianne E. Andersen
2019-01-20T16:33:35+0000
Et fantastisk sted med en hyggelig og rar stemning.Lækker mad og super betjening.En spændende rundvisning på hele godset.Helt igennem en skøn oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen.læs mere
Pernille Larsen
2018-12-23T22:33:59+0000
Skøn oplevelse ved Rikke 30 års fødselsdag 👍🏼👍🏼👍🏼
Angelica Pedersen
2018-12-19T23:06:37+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Skal prøves på alle måder
Bettina Bruhn
2018-12-18T18:23:21+0000
Skøøøønt sted. Charme, Sjæl og dejlig varm velkomst og betjening.,
Stinne Juul Christensen
2018-12-01T11:24:19+0000
Manden og jeg har nydt en overnatning i en af jeres luksus suiter. Så lækker en suite. stedet er rigtig hyggeligt og aldrig har vi følt os så velkommen et sted. Da vi ankom til jeres restaurant blev vi modtaget af en smilende tjener som gav hånd og hilste pænt på. Sådan var det hele vejen igennem . rigtig god rundvisning og lækker mad. bestemt et sted vi vil besøge igen.læs mere
Mille Lau Hansen
2018-11-29T17:29:56+0000
Vi havde en fantastisk oplevelse på Skrøbelev Gods, - Fantastisk værelse, rigtig god mad ( også for mig der kan være besværlig) og de hyggeligste omgivelser... Vi kommer helt sikkert igen 🙏🏼læs mere
Christina Kjær Christophersen
2018-10-13T14:56:41+0000
Dejligt sted og smukke omgivelser.
Keld Markussen
2018-09-16T11:10:55+0000
Vi havde et fantastisk ophold på skrøbelev gods. Rundvisningen var rigtig interessant og gav meget historie. Også fra nyere tid. Super hyggelig vinkælder. Vi havde brude suiten som var virkelig overdådig . Et problem med toilettet blev løst indenfor en halv time af en vvs der rykkede ud på en lørdag. Maden var god og lige så med vinen. Vi følte os varmt og venligt behandlet under hele opholdet. Kan anbefales.læs mere
Rikke Petersen
2018-09-09T19:09:20+0000
⭐⭐⭐⭐⭐Har lige haft et super lækkert ophold på Skrøbelev Gods.Utrolig sødt/venlig personale og særlig Ana. man føler sig virkelig velkommen. Stor ros til Claus og Anita for at sætte gods så flot i strand og bevare en hyggelig stemning, det være værelser, vinkælder, gårdhaven eller den store sal. hvor der blev serveret utrolig lækkert mad.Dejlig lækker morgenmad..Min mand og jeg har kun stor ros til jer og vi kommer gerne igen. 🌹⭐⭐⭐⭐⭐læs mere
Sys Borghus
2018-09-09T10:27:06+0000
Dejligt ophold op Skrøbelev Gods. Mad og betjening var helt i top. Vi kommer gerne igen.
Charlotte Jensen
2018-08-25T13:53:48+0000
rigtig god mad det bliver en ommer
Susanne Lützen
2018-08-22T15:53:40+0000
Flotte historiske rammer med respekt for det oprindelige. Meget smagfuldt og stilrent indrettet. Hyggelig og varm atmosfære, hvor der gives tid til snak med gæsterne.læs mere
Sanne Vincent
2018-08-17T16:57:10+0000
Vi havde det mest fantastiske bryllup på Skrøbelev Gods... meget smukt og charmerende sted som næsten er lige så perfekt som Ana. Ana du var absolut den afgørende faktor for vores helt igennem gennemførte bryllup og oplevelse 😘læs mere
Birgit Damsgaard Fernandez
2018-08-13T13:57:20+0000
Min mand og jeg var på godset fra den 7 - 9 august. Det var helt bestemt et dejligt ophold. Med god mad og god service. Men vi savnede en menu plan på mad, så man kunne følge lidt med i priserne. Da vi ankom kunne vi vælge imellem 2 frokost menuer , men vi fik ikke oplyst prisen. Spurgte godt nok heller ikke. ;-)Der til fik vi en flaske vin, som vi ikke kendte prisen på. Først ved aftensmaden fik vi en menu plan over vine og andet drikkelse. Da blev vi klar over, at det ikke blev helt billigt. 🙂 Men vi har hygget os. Man skal bare være klar over, at det ikke er et billigt ophold. Tak for nogle dejlige dage. Specielt til Ana! ☺ Mange hilsner fra Birgit og José Fernandez.læs mere
Kate Brødsgaard
2018-08-09T11:17:19+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Vi besøgte Skrøbelev Gods først på ugen, og vi glædede os😊Vi blev Ikke skuffet.Ved ankomsten blev vi mødt af en venlig og imødekommende receptionist, som præsenterede sig, og anviste os vores Suite nummer 4😊Den var så fin, ren og hyggelig med levende lys osv. , og et dejlig stort Jazucci.Jeg og min mand deltog i rundvisningen kl 16.00. Vores guide hed Ana, og hun var helt fantastisk til at fortælle os om Skrøbelig Gods og dets historie, og alt blev fortalt med en god portion humor, så vi trak på smilebåndet x mange😊Vi havde hjemmefra bestilt en 2-retters menu, som var virkelig velsmagende og lækkert tilberedt.Personalet var hele tiden meget søde og serviceminded😊Efter den dejlige middag med tilhørende vin, gik vi tilbage til vores suite, hvor vi nød Jazuccien og efterfølgende kaffe.Der var ligeledes dejlige senge at sove i, så vi vågnede veludhvilede til et dejligt morgenmåltid.Vi har haft en fantastisk oplevelse, og så godt at prøve, at undvære TV og radio, og nyde at have tid til hinanden.Dette dejlige sted med et engageret personale, kan varmt anbefalet........så 5 ⭐️herfra.Hilsen Kate og Frede.læs mere
Marianne Skovengaard
2018-07-15T05:58:52+0000
Fantastisk romantisk sted med skøn mad og en super service
Kirsten Moesgaard Andersen
2018-07-07T18:21:05+0000
Rigtig hyggelig med en afslappende atmosfære ��
Hanne Dorthe Riis
2018-07-05T17:10:01+0000
Tak for en dejlig oplevelse. Dejlig hjertelig modtagelse,spændende rundvisning og skøn mad og værelse ogsikke en dejlig restaurations chef😍. Jo tak vi vil vende tilbage🤙🤙😘læs mere
Lilli Håkansson
2018-07-01T16:39:41+0000
Lene Andreasen
2018-06-15T09:08:44+0000
Et fantastisk sted. Idylliske omgivelser, fint værelse og lækkert mad. Vi kommer helt sikkert igen
Kåre Kjær Rützou
2018-05-25T07:52:19+0000
Rigtigt hyggeligt og romantisk sted, alt er lige efter bogen, og specialt en vi lagde mærke til Ana der var så service mindet og glad👍
Charlotte Remontius
2018-05-11T20:31:24+0000
Et super fantastisk ophold. Hyggeligt og dejligt sted, skønne omgivelser og gårdhave. Meget lækkert mad og rart selv at kunne vælge flere retter til. Sjældent har jeg oplevet så indlevende personale, specielt Ana får stor ros herfra.Mine bedste anbefalinger.læs mere
Carina Johansson
2018-05-04T05:09:20+0000
Dejlig gourmetmad, skønne værelser og rigtig gode senge, hyggeligt personale. Beliggenheden er også helt i top og tæt på meget fin golfbane lokalt på Langeland. Kan varmt anbefales!læs mere
Stephanie Vibeke Fredløv Petersen
2018-04-08T08:28:06+0000
FANTASTISK DEJLIGT STED. Kan helt klart anbefales. Super godt personale, tager sig kærligt af alle deres gæster. Man føler sig straks hjemme. Utrolig dejlig mad. Både aftensmad og morgenbuffet.læs mere
Karen Sønderlund Olsen
2018-04-06T15:08:30+0000
Vi har været gæst på jeres dejlige gods min kæreste og jeg 2 gange nu. Første gang til rundvisning og middag. Anden gang til et romantisk ophold med overnatning. Begge gange har været en ren fornøjelse. Så smukt et gods og omgivelser, virkelig sødt og venligt personale, og maden har været så delikat og fantastisk. Vi kommer 100% tilbage igen på visit.læs mere
Gitte Møbjerg Jeppesen
2018-04-02T14:14:06+0000
Vi har lige været på romantisk ophold og nød det i fulde drag. Værelse, mad, omgivelser og personale...alt og alle ska' roses herfra. Tusind tak for en fantastisk oplevelse.læs mere
Melitta Achton
2018-03-11T12:35:00+0000
Rar og venlig modtagelse, flotte og historiske bygninger. Rigtig pæne værelser med dejlige senge. God rundvisning. Hyggelig restaurant og super lækker mad. Vinkortet er dog i den dyre ende.læs mere
Maria Michelle Frandsen
2018-03-11T12:33:27+0000
Har lige afsluttet et ophold hos jer, en gave fra vores dejlige venner�.Sikke en stor oplevelse med lækre værelser med jacuzzi, spændende rundvisning, skøn vinsmagning, fantastisk mad og sød betjening.Skønne bygninger og atmosfære.læs mere
Ove Jørgensen
2018-03-01T17:48:16+0000
Per Saugmann
2018-02-23T14:35:11+0000
Kirsten Grande
2018-02-19T16:09:42+0000
Et hyggeligt sted med super betjening og lækker og veltillavet mad.
Allan Martensen
2018-02-10T16:07:27+0000
Dette fantastiske gods på Langeland var en oplevelse helt for sig selv. Vi havde booket luksus suiten, hvor man får kæmpe badeværelse med egen jacuzzi � kan kun anbefales.Sikken en flot aftensmad, som smagte fantastisk i den storeriddersal, hvor der er 2 kæmpe pejse og store pompøse lysestager i alle vinduer � stuk og fritlagte bjælker i loftet.God udvalg af vine til maden, i alle prisklasser.Vil anbefale stedet til enhver tid.Tak for et super behageligt personale også.Vi kommer meget gerne igen �læs mere
Vivi Bettina Martensen
2018-02-10T15:50:45+0000
Per Mortensen
2018-02-03T20:55:17+0000
Et fantastisk hyggeligt sted der oser af nostalgi og afslapning. Det er bestemte et sted der er værd at besøge ikke kun pga af stedet men også det fantastisk personale der omgiver stedet, og ikke at forglemme maden er et kapitel for sig selv det er nok noget af det bedste jeg og min kone har fået serveret længe så jeg vi på det kraftigste anbefale Skrøbelev gods hvis du/I er til romantik og forkælelse.læs mere
Gitte Kramme
2017-12-31T14:15:46+0000
Vi har netop haft en overnatning i luksus suite på Skrøbelev Gods. Vi købte et deal bevis, og skulle selvfølgelig betale ekstra for opgradering af værelse. Samt ekstra gebyr. Men opholdet har været alle pengene værd. Fantastisk værelse med jacussi, fantastisk betjening, utrolig flotte og romantiske omgivelser og super lækker mad. ❤️læs mere
Torben Emil Olsen
2017-12-03T13:20:22+0000
Edith Hindhede
2017-12-02T08:17:45+0000
Mona Iris Thalund
2017-11-11T15:19:47+0000
Vi har lige været på Skrøbelev Gods for 2. Gang og det var FANTASTISK vi havde BRUDESUITEN begge gange �� 6 retters menu � Alt var perfekt. Ane er meget sød. �læs mere
Birgitte Haugstrup Petersen
2017-11-06T17:56:09+0000
Absolut et besøg værd. Et skønt og hyggeligt sted med den aller bedste servering. Maden har jeg ikke smagt bedre. Vi var der med 2 overnatninger, og det er afgjort den bedste oplevelse vi har haft på et weekend ophold.Anna, du er guld værd for dette sted.læs mere
Mette Mondrup
2017-11-04T13:04:16+0000
Dejligt sted. Men med lidt for meget lige foran døren til Riddersalen�
Bent Villy Hansen
2017-11-03T14:40:26+0000
Berit Kristensen
2017-10-20T18:04:10+0000
Vi havde et rigtig godt ophold 😊med sødt personale og dejligt mad 👏👏
Mette Levring
2017-10-20T11:06:53+0000
Min mand og jeg har netop haft den fornøjelse at besøge Skrøbelev i 2 døgn. Det var bare så dejligt. Lækker mad, veltillavet og smukt anrettet. Serveret af søde mennesker , der både kun smile og servere professionelt . Også modtagelsen ar rigtig fin. Vi kan ikke huske hvornår vi er blevet fulgt til vores værelse. Det var meget positivt. Også rundvisning af den fine restaurering faldt i god jord. En stor tak til alle der gjorde vores ophold dejligt.læs mere
Ronni Dreisig Hansen
2017-10-18T19:06:53+0000
Anja Hald
2017-10-15T08:06:22+0000
Vi har haft den skønneste overnatning på godset alt var helt perfekt personalet er som støbt til stedet og sikke en mad tak for en fantastisk oplevelselæs mere
Lykke Franck
2017-10-13T16:56:34+0000
EN HELT IGENNEM DEJLIG OPLEVELSE 👌🏻Meget imødekommende og smilende personale, fantastiske værelser, lækker mad og smukke omgivelser
Mie Levin Klintskov
2017-09-25T13:27:17+0000
Fantastisk sted med god service, god mad og hyggelige omgivelser.
Laila Taarup
2017-09-23T16:31:48+0000
Fantastisk sted med lækker med og hyggelig rundvisning 😀
Heidi Astrup
2017-09-09T12:06:04+0000
Hanne Korfitz Nielsen
2017-09-07T15:07:05+0000
Et rigtig dejligt sted. Fantastisk personale der hilser ved at give hånd når man kommer. Rigtig god mad og fint værelse i nr 2
Kaj Ove Pedersen
2017-09-06T07:37:40+0000
En dejlig oplevelse, hvor gæsten er I centrum hele tiden. Fantastisk mad, kan varmt anbefales.
Pia Hanne Larsen
2017-09-03T18:07:42+0000
Christina Bertelsen
2017-09-03T14:46:52+0000
Fantastisk sted 😊 Vidunderlig mad, dejlige værelser, utrolig sødt og venligt personale, især restaurantchefen som også gav en hyggelig og god rundvisning, utrolig charmerende bygninger. Smukke omgivelser og mange skønne steder at nyde stedet fra i haven eller i gårdhavenKan klart anbefales 👍læs mere
Jeanne Bentin
2017-09-01T13:48:38+0000
Vi havde et dejligt ophold, skønt værelse, informativ og humoristisk rundvisning, dejlig mad og gode vine i flere prisklasser.Utrolig lækker morgenmad , der var kun et par minusser, der var sol i øjnene på et par gæster, det må kunne ordnes så man ikke er generet af det under hele aftensmaden og udtjekning midt i restauranten under morgenmaden , derfor de 4 stjerner og ikke 5 .læs mere
Peter Vilhelm Ravn
2017-08-30T20:03:42+0000
Fantastisk afslappende, tid/ro til hygge og fremragende mad, super sød betjening👍🏼😄Kommer gerne igen........
Ea Saxtorff Fauerskov
2017-08-14T11:52:59+0000
Tina Møller
2017-08-13T07:04:33+0000
Jan Lunding Høj Andersen
2017-08-12T15:25:25+0000
Britta Lunding Høj Andersen
2017-08-12T08:54:06+0000
Anette Andersen
2017-08-01T17:36:14+0000
En helt igennem fantastisk oplevelse. Super lækkert mad, skøn betjening, smukke omgivelser. Skal prøves.
Jan Mengers Rasmussen
2017-07-28T13:36:33+0000
Sød og venlig personale. Flotte omgivelser og værelser. Super god mad.
Pia Kalmer Jørgensen
2017-07-21T19:09:30+0000
Vi blev modtaget meget venligt og fik fin information om vores ophold.Nød virkelig opholdet i et udmærket standardværelse og en meget delikat 3 retters menu. Dejlig restaurant og venligt personale.Vi kommer gerne igen en anden gang.læs mere
Anette Sørensen
2017-07-19T18:36:03+0000
Helle Pedersen
2017-07-11T18:57:44+0000
Linda Brandes Nordsby Alsbjørn
2017-07-08T06:16:43+0000
Dejligt ophold - vi hyggede os. God mad - men ikke helt kvalificeret tjenerpersonaleFine værelser - som dog kunne klare lidt opgradering af udstyr
Danni Jørgensen
2017-07-01T21:18:01+0000
Eskild Horne
2017-06-17T20:49:30+0000
Skal nydes i haven med godt vejr. Super mad og gode omgivelser
Marianne Sørensen
2017-06-17T13:19:11+0000
Mona Vandkrog
2017-06-08T13:55:48+0000
Skrøbelev Gods er virkelig et besøg værd. Man blir taget så godt og fint imod. Værelset var godt og maden virkelig også, ligesom alt personalet var personlige og åbne. Rundvisningen interessant og underholderholdende. Ville nu gerne have mødt spøgelset Niels, men det må blive næste gang. Tak for denne gang og held og lykke.læs mere
Per Guldhammer
2017-06-08T13:46:20+0000
Bettina Vahle
2017-06-03T10:53:49+0000
Fantastisk sted
Brian Kaltoft
2017-06-02T19:16:54+0000
Fabelagtigt godt sted. Fantastisk godt køkken og førsteklasses betjening. Kan absolut anbefales.
Stine Mørch Jensen
2017-05-31T05:21:35+0000
Skøn afslappende atmosfære, personlig og nærværende betjening og ikke mindst en udsøgt fem retters menu - keep up the good work!
Annette Bukhave Frydenlund
2017-05-22T14:04:38+0000
En weekend i maj med høj sol og alt sprunget ud. Så fås det ikke mere romantisk. Her er virkelig idyl, sjæl og en eventyrlig atmosfære. Fantastisk mad og meget god betjening�.læs mere
Diana Gelardi Callisen
2017-05-21T06:45:02+0000
Fantastisk sted og fantastisk modtagelse af det sødeste personale. Det er muligt at det teknisk set ikke er et gods, men who cares!! Stedet er helt fantastisk flot og smukt istandsat. Brudesuiten, som vi har boet i, er totalt gennemført. Rigtig gode madrasser og maden er vildt lækker.læs mere
Klaus Strømsholt
2017-05-14T12:57:30+0000
Meget hyggeligt sted, en virkelig god oplevelse. Vi vil helt klart anbefale det til andre
Kamilla Just-Due
2017-04-29T09:01:00+0000
Vi har lige været på en overnatning på Skrøbelev Gods.Generelt havde vi en rigtigt fin, hyggelig og afslappende oplevelse.Vi havde vores lille datter med på 8 måneder, og det blev der taget hensyn til.Vi ankom og havde opgraderet, det kan godt anbefales. Vi hørte fra andre at standard værelserne var fine, men man gør noget godt i at opgradere.Vi startede med en rudvisning, det var ret hyggeligt at høre historien. Godset er renoveret nogle steder og andre steder mangler der eller er i gang, og ved at høre historierne bag det hele, er der fuld forståelse for den igangværende renovering.Middagen var lækker, vi fik 3 retter der smagte super godt. Der blev sørget for kartofler til vores datter, så det var fint. Servicen var helt i top hele vejen igennem.I øvrigt er det et plus at alle giver hånd når man møder personalet.Værelset var lækkert og virkeligt dejlig seng. Morgenmaden var meget fin og der var alt hvad man havde behov for.Alt i alt en super oplevelse, og vi vil anbefale stedet til andre 🙂læs mere
Birgitte Mazanti
2017-04-16T16:29:29+0000
Mette Hyldal
2017-04-09T08:43:30+0000
Fantastisk lækker mad og super god betjening�Rigtig rart at vi selv kunne bestemme hvilket tempo retterne skulle serveres i�Madrasser og hovedpuder er ikke af særlig god kvalitet�Ærgerligt at vi ikke fik rundvisning. Stedet er rent, pænt og hyggeligt�læs mere
Next Reviews