Restaurant

Rudkøbings bedste restaurant er åben for alle

dining 1

Romantisk gourmet-restaurant i Rudkøbing på Langeland

Velsmagende gourmet middage tilberedt af stedets tilknyttede hotel chef-kok, kan nydes i vores Italiensk inspirerede restaurant "Riddersalen", der har 2 åbne pejse.
Selve middagen må du gerne gøre lidt utraditionel og til en lidt større mad-oplevelse. Efter at I har nydt en forret og hovedret, kan du f.eks informere en af de velklædte og smilende tjenere om, at I lige trænger til at strække benene.
Derefter kan I f.eks gå en lille tur ned af kærlighedsstien, over broen ved den gamle voldgrav - nyde de smukke omgivelser - og så komme tilbage efter den lille spadsertur.
Men nu har I aftalt med tjeneren, at I gerne vil sidde i den rustikke vinkælder med tilstødende pejsestue, hvor I så ønsker at få en appetitvækkende osteanretning med nogle lækkerier serveret.
I kan selvfølgelig få jeres Franske eller Italienske flaske vin bragt over til pejsestuen eller I kan købe et nyt glas vin eller hvad I nu måtte ønske at drikke.
Og afslutningsvis kan I så gå tilbage til den imponerende restaurant "Riddersalen" og informere tjeneren om, at I ønsker at sidde i de de behagelige Chesterfieldmøbler i den anden ende af restauranten - foran den knitrende pejs.
Der ønsker I så at få serveret en god kop stærk kaffe og en lækker dessert - måske en blød chokoladekage med hjemmelavet is og jordbær - og naturligvis sammen med en god Fransk cognac og/eller likør.

Med andre ord - I kan dele middags arrangementet op som I ønsker. Det drejer sig bare om, at I har en hyggelig og romantisk aften i afslappende omgivelser. 

Skrøbelev Gods kan opfylde alle kulinariske ønsker - eftersom restauranten er en af de bedste spisesteder i Rudkøbing. Hvad enten det er en frokostanretning, lunch menu, luksusplatte, special anretning, Vegetarisk gourmetmiddag, lækker vin- og ostebord i pejsestuen, det kolde bord med lune retter, hverdagsretter, vegetarretter, gourmet-middage eller luksus buffet. 
Som på et vinslot findes der mange udsøgte vine i den interessante vinkælder, der af gæsterne kan nydes til middagen.

Romantisk gourmet-restaurant med hygge foran pejsen


Her kan du se et udsnit af hvad restauranten kan byde på af velsmagende gourmetretter

FORRETTER:
Røget laks med hyldeblomstcreme
eller
Marineret kylling på sprød salat
eller
Sejfilet m./lemon, asparges-soffle og krydderurter
eller
Potage parmentiére ( cremet fransk kartoffel/porresuppe ) medcroutoner/porreringe & purløg  
eller
Surimi med sprød salat & sauce Verdi
eller
Serrano med sprød salat & melon


MELLEMRET:
Carpaccio med rucola - parmesan - oliven og balsamicoglace
eller
Røget dyrekølle m. granatæble og løgkompot
eller
Godsets letrøgede laks med rygeost-creme og krydderurter
eller
Asparges med bacon og rygeostcreme


HOVEDRET:
Kalvefilet med årstidens grønt / dagens kartoffel
eller
Helstegt oksemørbrad - fyldt squash - bagte rødløg og svampesauce
eller
Lammekølle/filet med sauce, grøntsager og kartofler
eller
Helstegt kalkunbryst i baconsvøb m. grilltomat- flødekartofler
- ristede champignons - franske ærter & broccolisalat
eller
 Filet af frilandsgris fra Kildegården med sommergrønt & timiansky
 
MELLEMRET:
Carpaccio med rucola - parmesan - oliven og balsamicoglace
eller
Ostetallerken m. 3 slags ost og div. lækkerier


DESSERTER:
Panna cotta med bær & mangosauce
eller
  Fragillite med kaffecreme bær og sorbetis
eller
Moccafromage m. kiwi - flødeskum & chokolade
eller
Hjemmelavet is med syltede figner / bær og sprød kiks
eller
Dessert Æblekage med vanillecreme og bær
eller
Pennacotta med rabarberkompot & bær
eller
Blød chokoladekage med hjemmelavet is og jordbær


Vi kan tilbyde en 2-retters romantisk middag for 295,- kr
og ekstra retter koster 125kr pr ret

  SGlounge  SGpianoflower  SGpiano

Ved større selskaber kan vi tilbyde vores fantastiske italiensk inspireret restaurant og selskalslokale med de 2 store åbne pejse i gavlene, smukke lofter, flotte søjler og karnapper. Selskabslokalet har egen piano og plads til 250 personer. Kontakt os venligst og få et uforpligtende tilbud på dit weekendophold, kursusophold, fest, selskab golf- eller familieferie.

Skrøbelev Gods viser gerne den flotte rustike vinkælder frem.
Som på et fransk vinslot har godset en rustik vinkælder med guldbelagte vinmontre, kampestens pejs, unikke stengulve og egetræsmøbler. Stedet indbyder til mange hyggelige timers oste- og vinsmagning efter det kolde bord med lune retter eller gourmet middagen er blevet indtaget - eventuelt sammen med vores vinekspert, der gerne arrangerer en særdeles interessant vinsmagning. Klik her for at se restaurantens interessante vinkort.
På herregaarden holdes der også vinsmagning eller et vinsmagningskursus for både firma som for private.
På Skrøbelev Gods er der altid fest og glade dage - og herregården kan brøste sig af at kunne tilbyde en af de bedste gourmetrestauranter på Fyn og Langeland. Restauranten ligger kun 3 km fra Rudkøbing.

Vi arrangerer naturligvis også vinsmagning og vinforedrag. Om det er i firma eller privat regi, sikrer vi at alle deltagere får en underholdende og spændende oplevelse. Vi afholder regelmæssigt vinsmagning med foredrag for vinklubben, den lokale vinklub, private, firmaer eller andre foreningener.

Book forårets eksklusive vinsmagning for firmaer eller den lille kreds af vininteresserede, idet der er begrænset kapacitet og efterspørgslen er stor.

God vinsmagning i Rudkøbing på Langeland

Arrangementer og Events

Bestil allerede i dag