Skrøbelev Gods Langeland

Om området og Langeland

gods-banner

Velkommen til godset 

Det danske Skrøbelev Gods udstråler en forsvunden storhedstid. og når den store tunge guldbelagte smedejernsport lukker sig bag dig føler du dig som værende på et slot, du kan igen begynde at fornemme atmosfæren og se dig selv som greve eller grevinde på godset.

Fra det øjeblik du ankommer, vil du øjeblikkeligt begynde at fornemme den trygge og aristokratiske atmosfære - de gamle og flotte bygninger, det frodige grønne græs med de farverige og stolte påfugle, rindende vand fra springvandet, voldgraven og broen der fører over til den gamle traditionelle danske kirke.

Det prægtige gods på Langeland er blevet fuldstændig renoveret, således at vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et eksklusivt og uforglemmeligt bryllup & fest eller anden selskabelig sammenkomst med god mad, underholdning samt musik og dans.Havet og den gamle og stilfulde by Rudkøbing, med dens bindingsværk, stråtage og brostensbelagte gader ligger kun 3 km fra godset. Valdemars Slot, Egeskov Slot, Holckenhavn Slot og andre nærliggende herregårde på Fyn og Langeland er også et besøg værd under dit ferieophold, weekendophold eller familieferie med børn.

SGcourtyardSGpianoflowerlounge

På godset kan du fejre alle former for mærkedage, højtidligheder, familiefester, firmafester, bryllup & fest, konferencer, kurser og møder  - intet er for stort eller småt. Vort professionelle og erfarne personale vil organisere din romantiske bryllups fest, bryllupsdag, fødselsdags fest, privat konference eller ganske simpelt et velfortjent weekendophold eller afbræk fra hverdagen med masse af udendørs aktiviteter og frisk luft. De rummelige suiter og værelser med pejs giver også rig mulighed for at slappe af efter dagens strabasser.

På Skrøbelev gods ved det sydfynske øhav kan du bo trygt og godt, for din familie, dine børn, din tryghed og dit velvære står højest på vores prioritets liste.

 

Arrangementer og Events

Bestil allerede i dag