Unikke møde- & kursusfaciliteter

Skrøbelev gods ved det sydfynske øhav har også de ideelle omgivelser til teambuilding og andre firma relaterede aktiviteter.
Endvidere har Skrøbelev Gods specialiseret sig i afholdelse af private og professionelle og skræddersyede kurser,
møder og konferencer i unikke mødefaciliteter.

                  businessmøde.jpg

Vi kan også tilbyde en let frokostanretning eller gourmetmiddage i flotte og ugenerte omgivelser, samt 4 stjernet hotelovernatninger
i flot dekorerede værelser eller suiter med spa.
Hos Skrøbelev gods på Langeland får I kort sagt den helt ideelle kombination af god forplejning,
professionel betjening, unikke mødelokaler og unikke omgivelser 

Halvdagsmøder eller heldagsmøder med lækker dansk frokost, plenumlokale, brug af standard AV udstyr samt gratis adgang til trådløst netværk,gratis WI-FI, blokke og kuglepenne.

Max. 11 timer med mødelokaler og plenumlokale, brug af standard AV udstyr samt gratis adgang til trådløst netværk, blokke og kuglepenne.

Plenumlokale, brug af standard AV udstyr samt gratis adgang til trådløst netværk, blokke og kuglepenne. Hotel arrangementet og opholdet indeholder

Ca. 7 timer med plenumlokale, brug af standard AV udstyr samt gratis adgang til trådløst netværk, blokke og kuglepenne

Hotel- & kursuscenter på Fyn & Langeland

Vi byder Dem velkommen til Fyns og Langelands kursus & konferencecenter - beliggende i hjertet af Langeland. Oplevelsen begynder i det øjeblik man kommer til den imponerende guldbelagte smedejernsport og indenfor finder De atriumgården med det smukke springvand i midten og de frodige kastanjetræer.

Arrangementer og Events

Bestil allerede i dag