• Herregaards suiter
  • Jacuzzi
  • Elegante suiter
  • en-suite
  • Jacuzzi
  • Suite
  • Suites
  • Suiter med jacuzzi
  • Suiter

Herregårdsophold og Priser

Hotelophold & Priser

 Skrøbelev Gods - Romantisk herregårdsophold & priser på værelser


Godsets store og elegante brudesuite, de øvrige luksus suiter og værelser er smagsfuldt indrettet og møbleret, hver med sit eget unikke og romantiske præg. Når du træder ind i et værelse oplever du straks den elegance, varme og komfort de udstråler.

SGbathroomSGBridal suitesuite 2

Luksus hotelophold

Godset på Langeland har 2 ekstra allergivenlige og handicapvenlige suiter. Så tag skoene af, sæt dig ned, læn dig tilbage og slap af. Her får du langt mere for pengene end et fire eller fem stjernet hotelværelse med en almindelig hotelovernatning. Hovedhuset er en elegant kombination mellem nyt og gammelt.
De sjældne og fantastisk dekorative lofter sammenholdt med antikke møbler, guld spejle, chesterfield møbler, krystal lysekroner og ægte tæpper, er alt sammen med til at give dit ferieophold,romantisk weekend tur eller dit kursusophold en afslappet og helt uovertruffen imødekommenhed og charme.

Hvert hotelværelse har dobbelt senge med kvalitets madresser og er smagsfuldt indrettet med draperede gardiner og smagsfulde møbler, for at du kan bo komfortabelt.
Endvidere findes der i forbindelse med hvert soveværelse et stort og lyst en-suite badeværelse, indbydende bruser med to store bruse- hoveder.
Og naturligvis er der indbygget et stort luksus spa, for at gøre dit romantiske weekendophold mere attraktivt for dig eller evt. dine børn. Det sydfynske hotel & kursuscenter har ikke specielle børneværelser, men i de store luksuriøse soveværelser er der god plads til f.eks en opredning til et barn.

Romantisk luksus brudesuite med jacuzzi

2.995,- DKK  Pr nat               

Deluxesuite med jacuzzi

2.595,- DKK  Pr nat 

Unikke standard-suiter med jacuzzi  

2.295,- DKK  Pr nat

Deluxe dobbeltværelser

1.895,- DKK  Pr nat

Standard dobbelt-værelser

1.695,- DKK  Pr nat               

Til priser kommer miljøafgift på 75kr pr person pr dag eller weekendtillæg på 300kr pr værelse pr dag på en fredag og 400kr på en lørdag samt evt helligdag

Kontakt os venligst for at få en uforbindende oversigt over ønskede fritidsaktiviteter og evt. priser og betingelser på en 4 eller 5 stjernet hotel overnatning eller et længere varende ferieophold eller romantiske weekendophold.