Luksus herregårdsophold for 2

Romantisk herregårdsophold for 2


Godsets store og elegante brudesuite og øvrige luksus suiter og værelser er smagsfuldt indrettet og møbleret, hver med sit eget unikke og romantiske præg. Når du træder ind i et værelse oplever du straks den elegance, varme og komfort de udstråler.

Hvert soveværelse har dobbelt senge med kvalitets madresser og er smagsfuldt indrettet med draperede gardiner og smagsfulde møbler, for at du kan bo komfortabelt. Endvidere findes der i forbindelse med hvert soveværelse et stort og lyst en-suite badeværelse, indbydende bruser med to store bruse-hoveder. Og naturligvis er der indbygget et stort luksus spa på værelset, for at gøre dit romantiske weekendophold mere attraktivt for dig eller evt. dine børn. Det sydfynske hotel & kursuscenter har ikke specielle børneværelser, men i de store luksuriøse soveværelser er der god plads til f.eks en opredning til et barn. Det er et sandt luksus herregaardsophold for to - der har hinanden kær

Romantisk weekendophold på Fyn

Romantisk weekendophold med spisning for 2 på Fyn & Langeland

Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav har alle ingredienserne til, at du skal få en spændende og magisk weekend-oplevelse – ved siden af en gastronomisk og kulinarisk nydelse
- Med en overnatning med middag investerer du også i dit parforhold, som du ikke må tage for givet - det skal der arbejdes med.


Herregårdsophold & Priser
 

Godsets store og elegante brudesuite og øvrige luksus suiter og værelser er smagsfuldt indrettet og møbleret, hver med sit eget unikke og romantiske præg.
Når du træder ind i et hotelværelse oplever du straks den elegance, varme og komfort de udstråler.

Jagtophold og Jagtferie
En af de bedste steder i verden at gå på fasanjagt er i Danmark. Vi arrangerer en succesfuld jagttur på mange af de mest interessante fynske herregårde, godser eller danske slotte.

Golftilbud, Golfferier & golfbaner på Fyn, Ærø og Langeland.

Skrøbelev Gods er et meget spændende og interessant golfhotel, for de der ønsker lidt mere end et traditionelt golfophold eller golfpakke med overnatning
Såfremt du ønsker det, kan vort golf resort arrangere deltagelse i lokale golfkonkurrencer både på Fyn, Ærø og Langeland, mens du er gæst på vort golfhotel.
Et luksus golfophold til billige priser

Et hyggeligt Juleophold 2019 med masser af julestemning

Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav har alle ingredienserne til, at du skal få en spændende og magisk juleaften og juleferie.

 

Spændende og festlig nytårsophold

Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav har alle ingredienserne til, at du kan fejre en spændende og lystig nytårsaften, et 2 eller 3 dages nytårsophold 2019.
I Danmark er der både tradition for at holde nytårsfest hjemme eller på hotel
og restaurant.
Så drømmer du også om en festligt nytårsaften i klassiske rammer
- med god musik og dans - enten på en herregaard, gods eller måske et slot,
så er Skrøbelev Gods lige stedet at fejre en hyggelig nytårsaften
- uanset om du kommer fra udlandet eller bor i Danmark.

Arrangementer og Events

Bestil allerede i dag