Romantisk brudesuite med jacuzzi /spa ved det sydfynske øhav


 Til et romantisk bryllup hører sig luksus og romantik til – ikke mindst på selve bryllupsnatten.
En brudesuite fuldender din store dag på en helt speciel stemningsfuld måde.
Når man siger brudesuite, siger man samtidig champagne, jacuzzi. luksus, elegance og romantik.  
Bryllups_stemning_i_brudesuiten.jpg

 

Romantisk brudesuite med spa

Til et romantisk bryllup hører naturligvis også en stor og elegant brudesuite til, der er smagfuldt indrettet og møbleret - og Skrøbelev Gods kan brøste sig af at have Danmarks flotteste og mest romantiske brudesuite.Væggene er beklædt med stof som du finder på de Franske slotte og desuden har brudesuiten dekorative stukkanter langs siden med 4 indlagte romantiske lyskilder rundt hele værelset. Som en lille krølle på halen, kan du variere styrken på lysen indtil du får det romantiske skær som du ønsker. Endvidere har bryllupssuiten en Italiensk inspireret kuppel i stuk og flot lysekrone i loftet, der forøvrigt er inspireret af Peters Kirken i Venedig.

 Romantisk_brudesuite_på_Skrøbelev_Gods_Langeland.jpg


Elegant brudesuite med walk-in-wardrope

I forbindelse med brude-suiten finder du også en walk-in-wardrope med et stort imponerende guldspejl i mand højre, således at bruden kan se sig selv i sin elegante brudeskjole.
Brudesuiten har også et lyst og stort en-suite badeværelse på cirka 35 kvadratmeter.
Badeværelset er med marmor fra Italien og gulvet er belagt med russisk, Blue Volga, hvor stenene skinner som safirer og loftet i det enorme badeværelse er en rektangulær kuppel inspireret af byggeri i Dubai.  
Skrøbelev Gods ligger på Langeland, lige syd for Fyn ..... det vil sige midt i mellem Jylland og Sjælland, hvorfor du kan få en elegant og romantisk brudesuite, kun godt 2 timers kørsel fra København, Aarhus eller Esbjerg.

Romantisk brudesuite på herregården , Skrøbelev Gods.jpg Elegant brudesuite med spa

 Ved at trykke på linket finder du prisen på en af Danmarks smukkeste brudesuiter med egen spa