Hold et romantisk bryllup og fest på Fyn & Langeland

Skrøbelev Gods danner rammen om enhver af livets store fester, hvor du evt kan leje hele godset med de tilstedeværende værelser eller du foretrækker måske at lade stedets kyndige og erfarne personale arrangere dit spændende fest-arrangement. Godsets festguide kan også hjælpe dig på en betryggende måde at få din fest planlægt ned til mindste detajle.
Vores Festarrangør er gerne med helt fra starten, således at du får et bryllup eller fest, der passer til dit budget og din økonomi, men sikrer også samtidig, at du får den for dig perfekte fest i vore idylliske omgivelser og luksuriøse selskabslokaler.

I forbindelse med et romantisk bryllup i vore elegante selskabslokaler, er der også mulighed for at blive viet af den lokale præst Anne-Lise Bager, i Skrøbelev Kirke, der ligger lige ved siden af herregaarden. Efter vielsen i kirken går bruden og brudgommen sammen med alle bryllupsgæsterne ned at kærlighedsstien - over den hvide bro ved den gamle voldgrav og direkte ind festlokalet.
Fra den hvide bro og optil selskabslokalet, vil der selvfølgelig være en rød løber lagt ud - og der er dermed skabt de mest romantiske og idylliske rammer for et eventyrbryllup, som du kan tænke dig.  

Har du planlagt et romantisk herregårdsbryllup på Fyn og Langeland, kan hotellets erfarne bryllups-planlægger hjælpe dig, din kommende brud eller brudgom og familie med hele proceduren i forbindelse med planlægning af et romantisk bryllup og fest. Plangning af dit bryllup starter med jeres budget og bryllupsønsker - evt bryllupstema.
På selve jeres romantiske bryllupsdag er jeres bryllupsguide også ved hånden og har kontrolleret at borddækningen er perfekt, bordkortene er sat ud, Kandelabre og blomter er blevet placeret som aftalt inden bryllupsfesten, den røde løber er på plads, evt. røde roser i den imponerende brudesuite.
Med andre ord - der er taget højde for alt og du kan med ro i sindet holde dit romantiske bryllup med højt humør. 

 

 

 

Der er noget fantastisk romantisk ved at stå hvid brud på et slot, en herregård eller et gods. Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav, har længe været en af Danmarks hemmelige skatte, indtil det for nylig blev åbnet for offentligheden.

 

 

             På Skrøbelev Gods finder du indbydende festlokaler til din fødselsdagsfest

Skal du holde barnedåb, så har Skrøbelev Gods de perfekte festlokaler i Rudkøbing.

 

På det idylliske gods Skrøbelev Gods er det muligt at fejre bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, seniorophold, 50+ & 60+ ophold,receptioner, herregårdsfest, hotel konferencer og firmafester.

Der er noget fantastisk romantisk ved at stå hvid brud på et slot, en herregård eller et gods. Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav, har længe været en af Danmarks hemmelige skatte, indtil det for nogle års siden blev åbnet for offentligheden.

 

Se vores arrangementer og events

 

 

Se vores arrangementer og events

Arrangementer og Events

Bestil allerede i dag